دوسدارم این تختو. بدم برانینیم بسازن ولی سفید قهوایشو. البته الان که زوده .یه سه چهار ماه دیگه . جنسیته نی نیمم نمیخوام بپرسم تاوقتی که دنیا میاد .مزش بیشتره😍😍😍😍 .وسیله مسیله هاشم جوری میگیرم که هم ب درده دختر بخوره هم پسر .لباسم که هم دخترونه میگیرم هم پسرونه. راجبه اینجور چیزا قبلا با شوشو حرف زدیم قبله این که نی نی دارشیم میگفتیم اگه بشیم اینکارارو کنیم.وای تازه هنوز نمیدونم چجوری به باباش بگم که نی نی داریم نمیدونه بچم .چقدر خوبههههههه. از وقتی باردار شدم خیلی خیلی ب همسرم علاقه مند تر از قبل شدم . ساعتها میشینم بهش زُل میزنم . فعلا دوست ندارم بهش بگم چون یه چند ماهه خونه مادرشیم . خونه خودمونو داریم تعمیر میکنیم که دوماه دیگه تکمیله .میخوام تو خونه ی خودمون بهش بگم.و بعد باهم ب خانواده هامون خبر بدیم.دوسدارم اول از همه ب شوهرم بگم بعدش خانواده هارو دعوت کنیم توی مهمونیه خانوادگی بهشون بگیم.
مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇 خوش امدی عشق مامان و بابا 😍 چقد خوشحالیم از بودنت 😊 دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه.. فقط ارامش داشته باشید🥰