2777
2789

فمتو لیزیک جدیده و خوبه ولی گرونه 

واسه یه عمل پنج دیقه ای پنج تمن !!!!!!!

من که زورم میاد و چشمامم زیاد ضعیف نیست فقط تو رانندگی عینک میزنم

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

اولا دیگه لیزیک انجام نمیشه ، از لحاظ علمی لازک و prk شبیه هم هستند، لازک لایه بیرونی رو که برمیدارن و زیرش رو جراحی میکنن دوباره میذارن سرجاش، ولی prk این لایه رو کامل بر میدارن بعد خود بدن ترمیم میکنه، درد لازک یکم کمتر میشه

مهم دکتر خوبه که اگه خوب باشه این دوتا باهم فرق ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فمتو لیزیک جدیده و خوبه ولی گرونه  واسه یه عمل پنج دیقه ای پنج تمن !!!!!!! من که زورم میاد و ...

میگم نمیدونین این روش برا قوز قرنیه هم میشه یا نه حاظرم صد میلیون بدم ولی عینک دیگه نزنم

بعضیام انقدر تو زندگی ادم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که تو دخالتاتون زندگی میکنم.

لازک و پی آر کی از فمتولیزیک بهتر و مطمئن تره مگر اینکه آستیگمات داشته باشی که فقط فمتو میتونی انجام بدی

البته عینک زدن به مراتب بی خطر تر و بهتره

اگه خواستی عمل کنی چند تا دکتر برو مطمئن شی

میگم نمیدونین این روش برا قوز قرنیه هم میشه یا نه حاظرم صد میلیون بدم ولی عینک دیگه نزنم

باید مشاوره بری 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

چندتا سوال :

رو استیگمات جواب میده؟

چشم خشکی نمیگیره؟ 

چه جور بی حس میکنن چشمو بعدش درد داره ؟

برای قوز قرنیه چه خطری داره ؟

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
لازک و پی آر کی از فمتولیزیک بهتر و مطمئن تره مگر اینکه آستیگمات داشته باشی که فقط فمتو میتونی انجام ...

کلینیک رفتم چند تا دکتر ک اوتجا عمل میکردن بهم معرفی کرد هزینه هم ۲۳۰۰گفت زاهدان هستم 

حالا بین دکترا نمیدونم کدوم برم 

من زشت کی ام 😀😂
چندتا سوال : رو استیگمات جواب میده؟ چشم خشکی نمیگیره؟  چه جور بی حس میکنن چشمو بعدش درد داره ...

آستیگمات معمولا کامل یا بدرستی اصلاح نمیشه و خیلی مناسبشون نیست(انواع عمل)

البته منظور از آستیگمات بالای ۱/۵

توی عمل قطره بی حسی میریزن ولی بعد اثرش میره و تا قرنیه ترمیم بشه قطره تکرار میشه ولی درد بین ساعاتی که قطره داره شدید میشه

خشکی چشم معمولا تا یکسال هست و نیاز به قطره داره

کسی که قوزقرنیه داره یعنی یجور از هم گسیختگی بافت قرنیه داره و بعد از عمل شروع به رشد بی رویه میکنه و قوز شدیدی ایجاد میشه که اغلب نیاز پیوند پیدا میکنه

کلینیک رفتم چند تا دکتر ک اوتجا عمل میکردن بهم معرفی کرد هزینه هم ۲۳۰۰گفت زاهدان هستم  حالا بی ...

کلینیکی که انجام میده خیلی مهم تر از دکتره چون کیفیت دستگاه خیلی اهمیت داره

دوم دکتری که پولکی نباشه و آزمایشات شما رو منصفانه بررسی کنه

بنظرم اگه بتونی بری شیراز عمل کنی خیلی بهتره

آستیگمات معمولا کامل یا بدرستی اصلاح نمیشه و خیلی مناسبشون نیست(انواع عمل) البته منظور از آستیگمات ...

خیلی متشکر از لطفتون لطفا اگر کلینیک خوب در شیراز هم میشناسید معرفی کنید

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚