2777
2789

مادرشوهرم خیلی خوبه بنده خدا تو هیچی ندیدم دخالت کنه! 

حالا این عمه شوهرم کشته منو.... 

البته قبل ازدواج شوهرم بهم گفت مراقب ترکش های عمم باش گفته دخترمو بگیر نگرفتم😂

اما در هر حال... هربار منو میبینه یه گیری میده! 

اولین بار تو عروسیمون دید منو، یه هفته بعدش با خواهر شوهرم بیرون بودم اونجا جلومون سبز شد با اخم گفت این کیه دیگه!؟ 

خواهر شوهرم گفت زن داداشمه دیگه! من احوالپرسی گرم کردم اون فقط به زور یه ماچم کرد!!!! 

بعد چیدن جهیزیه یه سر اومدن خونمون اونجا کلی تیکه انداخت چرا مهمونی نگرفتی بیایم ببینیم مگه می‌خواستیم بخوریم وسیله هاتو!؟ 

بعدم گفت چقد بینمکی، آدم سفید و بور بديش اینه بدون آرایش نمک نداره حداقل یه رژ بزن😒

دیشبم خونه مادرشوهرم بودم نشست کنار شوهرم درگوشش گفت عمه به زنت بگو انقد لباسای گشاد گشاد نپوشه! حاملس مگه!؟ راستی تو که بچه دوس داری زنت حامله نمیشه!؟  (عمدا بلند گفت که منم اون طرف شوهرمم بشنوم) 

شوهرمم با اخم گفت بسه دیگه عمه😒

کلافم کرده دیگه، برعکس من نمیخوام ببینمش اون جلو چشام سبز میشه همش

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا سعی کن زیاد روبرو نشی باهاش عزیزم بالاخره تو فامیل شوهر یکی دوتا پیدا میشن فضول باشن و حرص دربیا 

سعی کن تو زندگی یه بهمنی دخالت نکنی اون   همیشه بهترین راهو انتخاب میکنه
هرجا اون هست تو نرو  هرجا

چشم دیدنشو ندارم به خدا😂 جلوم سبز میشه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
جوری جوابشو بده ک دیگ نطق نکنه پاتال

تا الان کلا 4بار دیدمش، هر 4بارش تیکه بارونم کرده😐😑

چشم دیدنشو ندارم به خدا😂 جلوم سبز میشه

یا جوابشو تو یا شوهرت بدید

یا بگیر به یه ورت 

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁
اصلا سعی کن زیاد روبرو نشی باهاش عزیزم بالاخره تو فامیل شوهر یکی دوتا پیدا میشن فضول باشن و حرص دربی ...

انقد بد شانسم حتی یه بارش هم دلم نمی‌خواسته ببینمش اون جلوم سبز می‌شده! 

اومده بود خونمون یه تابلو زشت قدیمی آورده بود فک کنم از حراجی خریده، ازینا که فرم فلزی داره!

خاک تو سر پولدار بدبختش😂

تا الان کلا 4بار دیدمش، هر 4بارش تیکه بارونم کرده😐😑

بشوهرت بگو یا جوابشو بده یا خودت قهوی ایش میکنی ک تذکری بده ...بگو عمه خانم تقصیر من چیه شوهرم دخترتو نگرفته مشکلی داره ب شوهرم بگو

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘
اهمیت نده گلم وقتی می بینیش خیلی عادی برخورد کن و بصورت غیر مستقیم تو صحبتات بهش برسون که حرف هیچ ک ...

مرسی عزیزم😍

حالا تو جمع نباشه شوهرم جوابشو میده! 

دیشب مامان و بابای منم بودن احترام نگه داشت😁

یا جوابشو تو یا شوهرت بدید یا بگیر به یه ورت 

😂 دیشب مامان و بابای منم بودن امکانش نبود! 

وگرنه میشستیم پهنش میکردیم! 

حالشو بگیر 4 تا جواب ک بش بدی دیگه بلبل زبونی نمیکنه

منتظرم یه جا خلوت ببینمش! 

کاش همونجا با خواهر شوهرم بودیم جوابشو میدادم.... 

نمیخوام شاهد داشته باشه پشت سرم بگن بی ادبه😁

بشوهرت بگو یا جوابشو بده یا خودت قهوی ایش میکنی ک تذکری بده ...بگو عمه خانم تقصیر من چیه شوهرم دخترت ...

یه جا خلوت تر ببینمش خودم دارم واسش!