2777
2789
عنوان

چرا عوارض قرص متفورمین از بین نمیره؟ 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 112874 بازدید | 54 پست
روزی چند تا میخوری و کی میخوری ؟

عزیزم روزی 1دونه میخوردم وسط ناهار.الان با اینکه دو هفته گذشته .هنوز خوب نشدم.دکترم فقط آمپول وسرم تجویز میکنه.بیش از حد از ترسم شیرینی میخورم که داره چاقم میکنه ولی همچنان افت قندم پایداره.بدنم چیزی رو جذب نمیکنه.فقط الکی دارم طبل تو خالی میشم.دیگه کم آوردم😢باید برم یه دکتر خوب برام آزمایش اینا بنویسه ببینم چمه.از شانسم امروزم تعطیله

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
من الان ۱۰ ساله روزی ۳تا میخورم واصلا برام عوارض نداشته .اوایل که خارجی اصل تو ایران بود وبعدها هم خ ...

شما واسه دیابت میخورین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم روزی 1دونه میخوردم وسط ناهار.الان با اینکه دو هفته گذشته .هنوز خوب نشدم.دکترم فقط آمپول وسرم ت ...

من اصلا با این قرص مشکل ندارم تازه واسم خوبم بوده من اپو متفورمین کانادایی میخورم قوطی صد تایی سی تمن بعد از ناهارو شام میخورم

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
من اصلا با این قرص مشکل ندارم تازه واسم خوبم بوده من اپو متفورمین کانادایی میخورم قوطی صد تایی سی تم ...

منم گلای وانس گرفتم 100تایی 35.شما دیابت داری؟

منم گلای وانس گرفتم 100تایی 35.شما دیابت داری؟

نه واسه تنظیم پریود میخورم 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
نه واسه تنظیم پریود میخورم 

من پریودم منظمه.کاش نمیخوردم.امیدوارم نتیجه مطلوبو ازش بگیرید دوست عزیز

سلام خانوما.من چن روزیه متفورمین میخورم البته با مشورت دکتر برا لاغریم.گفته قبل از هر وعده غذایی نیم ساعت قبلش یک دوم بخورم یعنی تو کل روز یک عدد و نیم میخورم.اما حالت تهوع و طعم بد دهن دارم .خیلی میترسم.راستی خارجیشو میخورم گلوکوفاژ.به نظرتون روزی کم ار از یک ونیم عدد بخورم بهتر میشه وضعیتم؟؟ممنون میشم راهنماییم کنین

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
سلام خانوما.من چن روزیه متفورمین میخورم البته با مشورت دکتر برا لاغریم.گفته قبل از هر وعده غذایی نیم ...

ببین هرکارش کنی کلا ی مدت این مشکلو باهاش داری

من روزی ۳تا ۴تا ۵۰۰میخورم ۵ساله

ولی اگر اذیت میشی دوتاش کن بعد دو هفته ۳تاش کن 

اینجوری عوارضش کمتر میشه

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
ببین هرکارش کنی کلا ی مدت این مشکلو باهاش داری من روزی ۳تا ۴تا ۵۰۰میخورم ۵ساله ولی اگر اذیت میشی د ...

دکتر ب من گفته هر وعده نصف قرص رو بخورم.دیگه کم تر از این ک نمیشه.

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .

سلام خانم ها.توروخدا جواب بدین من نزدیک دوماهه متفورمین میخورم تا رفتم سونو دادم فولیکول هام خوب بود الان حدود ی هفته س بدنم خیلی بیحاله وهمش دوست دارم دراز بکشم و بخوابم این ماه هم اقدام کردم بنظرتون مال قرصه؟

من دیگه از ترسم نمیخورم یه بار که 20دقیقه ای بیهوش شدم.شوهرم به دادم رسید.شما هم بعد قطع کردنش عوارض ...

سلام عزیزم مامانم دیابت گرفته بهش دکتر این قرص و داد همین علائمی که توگفتی وداره و دلش میخواد بمیره تا این حد حالش بده میشه کمکم کنی بگی اثرقرصت تا کی ازبین رفت مادرم 3 روزه نخورده ولی هنوز اثرشو داره تپش قلب بشدت داره

زندگی همچنان زیباست
من الان ۱۰ ساله روزی ۳تا میخورم واصلا برام عوارض نداشته .اوایل که خارجی اصل تو ایران بود وبعدها هم خ ...

عزیزم همون آپو متفورمینی ک تحت لیسانسه کاناداس؟ اخه ایرانیه که

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
سلام عزیزم مامانم دیابت گرفته بهش دکتر این قرص و داد همین علائمی که توگفتی وداره و دلش میخواد بمیره ...

متاسفانه برای من خیلی طولانی شد تا چند هفته افت قند شدید داشتم وتنگیه نفس وتپش قلب.انقدر خرما خورده بودم خرما میدیدم حالم بد میشد.تا صبح ازترس اینکه نفسم تو خواب بند بیاد بیدار میموندم.یبوست شدید گرفتم که باعث شد شقاق بگیرم به معنی واقعی کلمه پدرمو درآورد.برای دیابتی ها عجیبه که علایم دارن چون مادر خودمم دیابت داره ومصرف میکنه. ان شالله زودتر خوب بشن