من یه 20تایی واسه تخمدان پلی کیستیکم خوردم.ولی بدنمو داغون کرد.همش سرگیجه وافت فشارو قند دارم الان بیشتر از 10روز که قطعش کردم ولی نمیدونم چرا خوب نمیشم.دکتر گفت تمام ویتامینهای بدنتو از بین برده.حالا هرچقدرم تقویت میکنم وآمپول نوروبیون وسرم میزنم خوب نمیشم.همش دارم از حال میرم.میترسم یه آسیبی دیده باشم همیشه همینجوری بمونم😢کسی تجربه ای داره
یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
هر جور راحتی گلم انشالله ک خوشبخت و سلامت باشه پسر گلتون 😍💖
فداتشم عزیزدلم همچنین شما😘❤
سلام. من پدرم به سرش ضربه خورده دیابت و فشار هم داره. الان به خاطر ضربه به سرش بعضی وقتا عصبانی میشه. امروز حواسم نبود یادم رفت که بهش یه دونه قرص متفورمین 500 دادم برای همین دوباره ازم خواست و عصبانی شد. منم مجبور شدم برای اینکه فشارش بالا نره مجبور شدم بهش یه قرص دیگه دادم. الان نمیذاره قندشو بگیریم و نمیدونم چه طوری بفهمم وضعیتش چطوره. تو رو خدا یکی راهنمایی کنه.