2777
2789
عنوان

کیا پیاز درمانی برا بارداری انجام دادن ؟ میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 20733 بازدید | 59 پست
عزیزم میشه بپرسم مادرتون چند سالشونه؟واینکه چند وقته تو اقدام بودن که باردار نشدن و مشکلشون چی بود ک ...

عزيزم مادرم ٤٠سالشه _١٢سال منتظر بچه بودن وقتي من كوچيك بودم اما نشد 

دوبار اي وي اف ناموفق داشتن 

مشكلشون اين بود كه لوله شون بسته بود و هرچي پانكچر ميكردن تخمك نميداد بدنشون خب سنشون بالاس ديگه اي وي اف روهم پيش دكتر عارفي تو بيمارستان بهمن انجام داده بودن اما نشد 

ولي با پياز درماني تو ماه دوم باردار شد 

الان هم ٣ماهشه خداروشكر 🙏🏻ايشالله خدا به همه ي خانوماي اين سرزمين كه بچه ميخوام فرزند صالحي بده 

از رحمت خدا غافل نميشم چون معجزشو به چشم ديدم ❤️🙏🏻
ممنونم عزیزم ان شاءالله نی نی تون سالمو سلامت بیادتو  جمع خانواده تون  حتما امتحانش میکن ...

مرسي عزيز دلم 

انشالله بارداربشي سال ديگه اين موقع ني ني تون بغلتون باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسي عزيز دلم  انشالله بارداربشي سال ديگه اين موقع ني ني تون بغلتون باشه

ممنونم عزیزم از دعای خوبتون

راستی گفتین بدن مامانتون تخمک نمیداد یعنی چی؟اصلا تخمک نداشتن یا داشتن ولی تخمکاشون رشد نمیکرد؟؟

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
ممنونم عزیزم از دعای خوبتون راستی گفتین بدن مامانتون تخمک نمیداد یعنی چی؟اصلا تخمک نداشتن یا داشتن ...

من دقيق نميدونم اما اخرين باري كه پانكچر كرد يك دونه تخمك داد كه اونم بي كيفيت بود نميشد استفاده كرد ازش 

از روز ٥پريودي تا ١٥روز بايد انحام بدي

هر روز دوبار اين جوشونده رو. درست ميكني يكبار قبل از نهار يكبار قبل از شام

از پياز پوست زرد استفاده كن نه قرمز باشه نه سفيد حتما پوستش زرد باشه

هر دفعه دوتا پياز متوسط رو در دو ليوان اب بريز ١٠دقيقه بجوشون يعني اول اب رو بزار بجوشه بعد كه جوشيد پيازهاي خرد شده را بريز بعد زير شعله رو كم كن بزار ١٠دقيقه اروم اروم بجوشه

پس در هر روز ٤تا پياز لازم داري چون دو دفعه اين حوشونده رودرست نيكني

واينكه ابي كه استفاده ميكني بايد بدون كلر باشه

اب بدون كلر اينطوره كه اب رو تو فضاي اشپزخونه بزار تو ظرف در باز تا كلرش بپره

من هميشه از شب قبل تو پارچ اب ميزاشتم تا كلرش براي فردا بپره

وقتي از روز ٥پريودي شروع ميكني ١٥روز هم استفاده ميكني پس ميشه تا روز ١٩ميخوري تموم

خانوما من از مامانم پرسيدم  همونايي كه مامانم گفتو اينجا كپي كردم

انشالله مادرت بسلامت زایمان کنن و نینی شو بغل کنه❤منم دکتر عارفی رفتم ای وی اف کردم منفی شد،،مادرتون چند وقت بعد از ای وی اف و قطع کردن داروها پیاز درمانی رو شروع کردن،،میخوام بدونم اثر داروهای ای وی اف بوده یا پیاز درمانی؟چون دوستام بعد از ای وی اف منفی یکی دو ماه بعدش بخاطر اثرات داروها که تو بدنشون بود خودبخود باردار شدن،،،من از پیاز درمانی متنفررررررم😓😓😓ولی اگه مادرتون بارداریش از اثرات داروهای ای وی اف نبوده و صدرصد از پیاز درمانی بوده حتما امتحانش میکنم،منم هشت ساله در انتظار نینی ام😢

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸
انشالله مادرت بسلامت زایمان کنن و نینی شو بغل کنه❤منم دکتر عارفی رفتم ای وی اف کردم منفی شد،،مادرتون ...

ممنونم عزيز دلم 

عزيزم مامانم دي ماه اي وي اف كرد نشد 

ارديبهشت باردار شد 

من نميدونم چجوريه اما امتحانش ضرري نداره من روزي كه مامانم بهم زنگ زد گفت بيبي چكم حاله افتاده ميخوام برم ازمايش دلم براش سوخت به خاطر اينكه فكر ميكردم اشتباه ديده يا اشتباه افتاده اصن فكرشو نميكردم بازدار بشه 

اما امتحان پياز درماني ضرري نداره 

ادم مجبور ميشه گاهي بعدم اونجوري كه فكر ميكنيم نيست  مزش 

انشالله سال ديگه اين موقع ني ني ت بغلت باشه عزيزم ❤️

ممنونم عزيز دلم  عزيزم مامانم دي ماه اي وي اف كرد نشد  ارديبهشت باردار شد  من نميد ...

مرسی عزیزم که جواب دادی❤انشالله واسه منم تاثیر بذاره حتما از این ماه شروع میکنم،😘😘💟

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸
اره عزیزم الان در حال انجامش هستم

من این ماه ۱۰روز انجام دادم روز دهم ازسینه راستم ترشح سفید اومد قطعش کردم.بنظرت تاثیر داره ؟

تنبلی دارم اما زیاد نیس

واسع باردار شدن انجام دادم