2777
2789
عنوان

کیا پیاز درمانی برا بارداری انجام دادن ؟ میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 20738 بازدید | 59 پست

عزززززيزم ترخدا امتحانش كن مادر من خيلييييي مشكل داشت ٤٠سالشه به يائسگي نزديك شده بود با پياز درماني تو ماه دوم باردار شد 

دوبارم اي وي اف ناموفق داشت 

از رحمت خدا غافل نميشم چون معجزشو به چشم ديدم ❤️🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن اونا هم خوبه  شما انجام دادی؟

نه هنوز 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

خانمی من نمیدونم تاثیر دارع یا نه ،،ولی پرولاکتینت بالا باشه نباید انجام بدی  روشش هم اینجوریه ...

تو دستورش گفته بود از روز 5 پری تا 15 روز بعد

بعدم گفته بود پیاز زرد رنگ

پس کدومه ینی ؟ زرد یا نارنجی

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 

مامانم به چندنفر ياد داده بود ديروز فهميديم يكيشون باردار شده 

مادر منم الان بارداره شنبه ميره غربالگري واسه جنسيت 

ترخدا امتحان كن بعد برو اي وي اف

از رحمت خدا غافل نميشم چون معجزشو به چشم ديدم ❤️🙏🏻
عزززززيزم ترخدا امتحانش كن مادر من خيلييييي مشكل داشت ٤٠سالشه به يائسگي نزديك شده بود با پياز درماني ...

هویج وانجیر هم انجام دادن؟ 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

مامانم به چندنفر ياد داده بود ديروز فهميديم يكيشون باردار شده  مادر منم الان بارداره شنبه ميره ...

خیلی خوبه

کاش دستور دقیقش رو از مادرت بپرسی بهمون بگی

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم