2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه اش چقده آزاد؟

فكر كنم ٤٥٠ باشه من فقط رفتم سونو ان تي كه با دفترچه تامين اجتماعي شد ٢٣٠

آزمايشم خودم خواستم سلفري بدم كه ١.٥ شد

ولي پارسال آزاد ٤٣٠ بود نسل اميد

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️

آزمایشگاه جهاددانشگاهی آزمایش خون غربالگری سه ماهه اول هفتادوپنج تومن. سه ماهه دوم صدوشصتوپنج میگیرن

سونو هاش بابیمه اولی رو صدوده و دومی صدوچهلوچهار دادم . سونو رو هرجا یه قیمت میگه

آزمايشش ديگه؟با هم ٤٠٠ بيشتر ميشه

نه فقط سونوش آزمایشش۸۴تومن شد البته مرحله اول واینکه من قبل عیدقبل گرونی انجام دادم الان بیشترشده احتمالا

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
نه فقط سونوش آزمایشش۸۴تومن شد البته مرحله اول واینکه من قبل عیدقبل گرونی انجام دادم الان بیشترشده اح ...

من بعد عيد سونو رو ٢٣٠ دادم با دفترچه

من بعد عيد سونو رو ٢٣٠ دادم با دفترچه

آنومالی رومن۲۵۰آزاددادم بادفترچه۱۵۰میشد

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
آنومالی رومن۲۵۰آزاددادم بادفترچه۱۵۰میشد

آنوماليم ١٥٠ دادم با دفترچه،البته اينجايي كه رفتم خيلي آدمه منصف و خوبيه

آنوماليم ١٥٠ دادم با دفترچه،البته اينجايي كه رفتم خيلي آدمه منصف و خوبيه

اصلا سونوها حتی تویه شهر هم چجندجاکه میری متفاوته چه برسه دوتاشهرمختلف