2777
2789

سلام دوستان.خواهرشوهره گرامی من یه زمین کنار خونمون داشتن حالا یه مدتیه اومدن ساختن.حالا به ایناش کارز ندارم خونه نیمه کارس.از اول که ساختن اومدن سقف رو زدن و رفتن اصلا درکوچه و دیوارهای کوچه رو نذاشتن تا یه مدت که همین باعث شده بود سگ های ولگرد بیان تو خونه نیمه ساخته حالا اون حیوونه خداست کاری ندارم بازم.ولی از همین خونه نیمه ساختا دزد اومد خونه ما که خدارحممون کرد چیزی نتونست ازمون ببره چون زود رسیدیم خونه و دزدا فرار کردن.باز ما هیچی نگفتیم یعنی شوهرم به پدرش گفت و اوناام به گوشه شوهر خواهرشوهرم رسوندن اومدن دیوار و د  گذاشتن.الان یه مدته جلوی خونشون خاکیه و شهرداری گفته باید لوله ها کامل کشیده بشه تا آسفالت کنیم بعد اینا عین خیالشون نیست به خدا باد میزنه هرچی خاکه میاره تو ایوون و خونه و حیاطه ما.منم رو مصرفه آب حساسم نمیخوام بشورم اینقدر مراعات میکنم دیگه وقتی گندش د  میاد سریع یه آب سرسری میگیرم.آخه چرا اینقدر بی فکرن.دلم میخواد بهشون بگم .یه ماشین یا موتور که رد میشه یه خاکی بلند میشه که بیا و ببین.😐چطوری بگیم بهشون نمیخوام ناراحت بشن

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت نگو .شوهرت رو بنداز جلو خودت رو درگیر نکن اصلأ

بله به فکره همینم چون شوهرمم خیلی حرص میخوره اصلا ماشینمون که تو حیاطه اینقدر خاک میشینه روش که نگو.اه

پولش رو دارن و نمی سازن؟  همه چی خیلی گرون شده

نمیدونم.والا.آخه یه لوله آب مونده بکشن 

نمیشه بگی همسایه ها اعتراض کردن؟ 

همسایه ها بیچاره ها چیزی نمیگن.بعدم یکیشون مادرشوهرمه که چیزی نمیگه.خسته شدم از بس دستمال کشیدم.اه