2777
2789
عنوان

خانمای بوشهری لطفا بیاید 😍😍

92 بازدید | 10 پست

ببخشد خانما من میخوام مبل و تخت خواب برا پسرم بخرم جایی رو بلد نیستم شوهرمم نمیاد میگه خودت برو ، خواستم بپرسم شما آدرسی از گالری مبل دارید بهم معرفی کنید من برم ، ممنون میشم ازتون

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

اومدم 

ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم ...‌‌‌‌....‌بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت

تخت خواب برای پسرت ک‌ی جایی هست عاشوری کاراش قشنگه شیکه کنار گلفروشی تک  ایم ساختمانش فراموش کردم‌ ۴طبقه ست تنوع ش زیاده

ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم ...‌‌‌‌....‌بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اومدم لهجه خوشگلتونو ببینم    

عجب

تخت خواب برای پسرت ک‌ی جایی هست عاشوری کاراش قشنگه شیکه کنار گلفروشی تک  ایم ساختمانش فراموش کر ...

گل فروشی تک ایم ؟؟

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

گل فروشی تک ایم ؟؟

اشتباه شده گلفروشی تک