8 رفتم و گفت بچه عمودی حالت نشسته رفته نشسته تو لگن پاهاشم گذاشته زیرش هرچی میزد بهش هر چی چرخیدم هی گفت سرفه محکم کن و هی خودمو زدم رو تخت اصلا تکون نخورد ( شبیه ایکیوسان بود با اون کلش )
گفت برو کیک بخور و آب میوه شیرین شیرین بیا
رفتم خوردم برگشتم دوباره دید همونجوری حالت نشسته عمودی نشسته افقی دراز نمیشه باز هی زد بهش هی چرخیدم و اینا تکون نخورد گفت این رفته تو لگن نشسته برو تا میتونی آب بخور مثانه بهش فشار بیاره بیاد بالا بشینه یه لواشک آلوچه ترشم بخور
دوووووباره رفتم خوردم و اومدم دید بله اومده افقی شده ولی رو به پایین خوابیده صورتش رو به زمین هرچی باز زد بهش تکون نخورد دستاشم جمع کرد بود صورتشم پایین
بعد دکتر گفت این وقت روز همیشه خوابی اره؟ گفتم اره گفت خب همون بچه خوابیده جواب نمیده پاشو برو بشین بیرون مثانه هم خالی کن فیلم ببین با گوشی بازی کن فکر کنه خوابی برو یک ساعت بخوابه بعد بیا
خلاصه بعد یک ساعت باز رفتم چرخید رو بالا ولی گفت گردنشو همکاری نمیکنه درست بگیره بالا برو بستنی بخور
رفتم دوتا بستنی لیوانی خوردم باز برگشتم اینبار دیگه گردنشو بالا کرد برسی کردش
بعد باباشو صدا کرد و بهمون بدنشو نشون داد
پاهاش دستاش دماغ صورت چشم همه چی داشت
گفت پاشو برو گفتم قلبشم بشنوم گفت نه قلب موجش خطر داره شنیدن کی بود مانند دیدن بعد زوم کرد تو قفسه سینش یه چی بالا بالا میپرید توش
بعد یهو دیدیم عه بالا پایین میپره هی کمر میزد و میپرید بالا یهو شروع کرد تند تند دست و پاشو تکون داد بعد
قشنگ چرخید پشتشو کرد بهمون