2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن و شوهری 

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌                       

به نظر من هردوش لازمه

من هردوش رو دوست دارم و خيلي لذت ميبرم

بستگي به جايي كه ميريد داره

همچنين با كي بخواي بري

و هدفت از سفر چيه؟اگه استراحته تكي خوبه اگه فان و خوشگذرونيه هرچي بيشتر بهتر و اگه ماجراجويي و هيجانه يه دو سه نفر همفكر خودت باهات باشن عاليه

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2

من خودم میگم تکی بهتره آرامش بیشتری داره آدم ولی دسته جمعی شلوغ میشه و پر سر و صدا ولی دسته جمعی فقط برای تنوع خوبه یعنی مسافرت تکی زیاد رفته آدم حالا برا تنوع دسته جمعی بره این نظر منه

و سفر طولاني اگه ميريد بهتره تكي باشه چون دست جمعي باشه قطعا دلخوري پيش مياد

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2
من خودم میگم تکی بهتره آرامش بیشتری داره آدم ولی دسته جمعی شلوغ میشه و پر سر و صدا ولی دسته جمعی فقط ...

منم مسافرت تکی دوست دارم آدم آزادتره

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم