2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری ندارم خواهر شوهر ندارم زن داداش ندارم  مادرشوهرم خدا رو شکر خوبه  خودم هم یک عدد آد ...

یکی از درهای بهشت به روت باز شده 😊😊

خوشبحاااااالت 😉

خدایا فقط خودت نه بنده های بی خودت...
یکی از درهای بهشت به روت باز شده 😊😊 خوشبحاااااالت 😉

فدات ایشالا قسمت همه بشه

مادربزرگم از بچگی دعا میکرد هیچکدوم نداشته باشم اخه خودش خیلی اذیت شده☺

یک بار دیگر عشق را با خون  نوشتن
خب اونا دیگ شیرین میزنن لابد چون اصلا طبیعی نیسن ما ک ندیدیم تو کل عمرمون😥😰

وا شیرین میزنن چیه خب من باردارم استراحت مطلقم کارایه خونمو مامانم انجام میده غذا مامانمو مادرشوهرم برام میفرستن خواهرشوهرامم هر سری میان خونه مادرشوهرم یا منو میبرن اونجا یااگه کاری داشته باشم انجام میدن کلا خیلی خوبن البته خودمم خیلی احترام میذارم توهرچیزی ب عنوان بزرگتر نظرشونو میپرسم 

خواهر شوهر کوچیکم خیلی پر انرژیه وقتی زیاد بخنده تو خودش جیش میکنه

بزرگه هم هرچی میخره میاره بهم نشون میده با قیمت از شورت قرمزاش تا مدل جدید نوار بهداشتیش

کلن فازشون بامزس

طعنه ی خلق و جفای فلک و جور رقیب همه هیچ اند،اگر یار موافق  باشد
یکی اینو توجیه کنه

اون دنیا رو توجیه میکنه (روانشناس)دروغ رو میگه عینننننن..... همه باید باور کنن .... شوهرش ۷ ساله از  خودش کوچکتر خودش زشت پیر بی کلاس چاق.... شوهرظاهرش عالیه .شست وشوی مغزی داده فقط...  ازش متنفرم(اونم از من متنفر🤗🤗) هفته پیش بعد از ۶ سال عروسشون بودن باهش قطع رابطه کردیمممممم.....😋😋😋😋

من خواهرشوهرندارم ولی زنداداشم جای صدتا خواهر شوهرو برام پرکرده.بخدا منو آجیم هرچی میبینی کیف می‌کنه از اخلاقمون ولی زنداداشم بزرگم اینقد لجبازونچسب و گوشه گیره ک نگو.هرررررچیزی ک من میخرم اونم باید بخره لباس وسایل خونه بعد همششششش دوسدارم بگه من باکلاسم چنان از خودش و قیافش تعریف می‌کنه تو جمع.ولی بخدا همه میگن حیف داداشم ک زنش اینه.بیشترم با من حسودی می‌کنه چون داداشم و بابام اینا خیلی دوسم دارن.ی موقع میبینی خوبه دفعه بعد ک میبینیش اصن انگار ی آدم غریبه ی بداخلاقه

یه جای کار می لنگه؟!!!🤔🤔🤔

نه بابا از اول همینجوری بودن خداروشکر خیلی خانواده ی خوبین چون بچه بودم اومدم تو خانوادشون فقط ازم انتظار احترام دارن بهشون ک احترام میذارم دوره سرم میگردن بخدا ولی حالا با جاری بزرگم اصلا خوب نیستن