2777
2789
حابت تو حلقم.تو اون لحظه به شوهر گلایه میکنن نه اینکه بیایی به ما. بگی.از اینبه بعد خاباتو درست ببین ...

از بس تحت تاثیر نی نی سایت قرار گرفتم🤣🤣

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا بی‌خیال خسته نشدین نی نی سایت همه ش شده خواهر شوهر جاری مادرشوهر 

والا اگه خوب باشی همه خوبن چرا ذهن خودتونو درگیر کسایی میکنین که دوس ندارین

حوصله دارینا

در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...  
بیاید از کارهای خواهراتون بگید؟ چرا همش خواهر شوهر و عروس. 

جاری ندارم خواهر شوهر ندارم زن داداش ندارم 

مادرشوهرم خدا رو شکر خوبه 

خودم هم یک عدد آدم بی آزارم کاری به کسی ندارم اجازه هم نمیدم کسی دخالت کنه تو زندگیم 😐

یک بار دیگر عشق را با خون  نوشتن

خواهرشوهرمن خیلی خودشیفته وازخودراضیه،جالبه هیچی هم نیس،تیک عصبی داره اونوقت بمن میگه روانی،

یبارباشوهرم دعواش شده بودباباشم ازخونه انداخته بودبیرون نصف شب رفته بودن باباشونوازقبرستون پیداکرده بودن حالم ازش بهم میخوره منفورترین شخص زندگیمه 

پسرم خیلی شبیه خودمه خیلی

هر وقت خواهر شوهرم می بینش کلی قربون صدقه میره که ماشاالله جقدر شبیه داداشمه  

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.