2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پریودای نا مرتبی دارم تقریبا دکتر ک رفتم سونو و آزمایشام مشکلی نداشت دکتر بهم دو دوره مدروکسی پروژسترون داد گفت نزار پریودیات بدون دلیل عقب بیوفته تخمدانات تنبل میشه

اگر خدا بخواهد،غیر ممکن،ممکن میشود!!(میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستید)

اینماه3روزه عقب انداختم دیروز بیب چکم منفی بود میخاستم بدونم اگه سر خود پروژسترون بخورم اشکال داره اگه باردار باشم و بیبی نشون نداده باشه؟؟

باردار باشی جاشو سفت میکنه اگرم نباشی خونریزی میکنی 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

پروژسترون برای بارداری لازمه پس اگرهم باردار باشی جای بچه سفت تر میشه اگرم نباشی که ان شالله هستی پریودیتو راه میندازه 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

پس بخورم سوگند جون؟؟؟نمیخام اینقد عقب بندازم ک تخمدانام تنبل بشه.3ماهه تو اقدامم انقد با پریودام درگیرم نمیتونم تاریخ تخمک گذاریامو دقیق حساب کنم