2777
2789
عنوان

دلیل بچه دار شدن زوجین

212 بازدید | 30 پست

سلام.من ۱۹ سالمه و مجردم.تازگیا واسم سوال پیش اومده که هدف زوجین از بچه دار شدن واقعا چیه؟هر چی اطرافیانمو نگاه میکنم نمیتونم بفهمم چرا به این نتیجه رسیدن که باید یکی رو اضافه کنن به این دنیا..ظاهرا خیلیا به این دلایل بچه دار میشن:

تو پیری عصای دستشون بشه

بچه خیلی ناز و شیرینه

دختر دارین ی پسرم بیارین و برعکس

دو تا بچه دارین سنتونم کمه بازم بیارین

بچه دار شین رابطه تون بهتر بشه و....

برای پرورش یه گلدون یا یه گوساله باید آموزش ببینی اما خیلیا برای والدین شدن هیچ آموزشی نمیبینن..آخه بچه که همیشه ناز و گوگولی نمیمونه بزرگ میشه هزار تا مشکل براش پیش میاد تازه دیدم بعضیا شون برای همون نی نی هم وقت کافی رو نمیذارن چه برسه بزرگ بشه...من واقعا نمیفهمم چرا منو به دنیا اوردن فقط انگار باید بچه دار بشن نمیدونن واسه چی...مورد دیدم ی بابا  اسم دو تا بچه هاشو تا حالا صدا نزده اسمشونو به زبون نیورده چه برسه دو کلمه باهاشون حرف بزنه از هفت پشت غریبه بدتره بعد یه بچه دیگه هم اوردن چرا آخه؟مادر دیدم مطمئنم دو خط نمیتونه راجب دخترش بگه چون اصلا باهاش درد و دلی نکرده که از درونش چیزی بدونه...خیلیا اصلا به روح و روان بچه ها توجهی ندارن پس چرا بچه دار شدن؟هر چی آدم میبینی از دست کم توجهی والدینشم مشکل داره عقده و کمبود داره و چون احترامشون واجبه هیچی هم نباید بهشون گفت و فکر میکنن هر جور دوست دارن باید برخورد کنن.خیلی چیزای دیگه میخواستم بگم ولی فعلا کافیه ببخشید اگه طولانی شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كاملاً باهات موافقم اما الان ميريزن سرت

به خاطر این میریزن سرش چون مادرایی هستن که به بچشون اهمیت نمیدن

وگرنه طلا که پاکه چه منتش به خاکه

کسی که واقعا مادر خوبی باشه برای بچش و براش وقت بزاره و بهش برسه توی اینجور تاپیکا نمی پره به کسی

مجردم.تیکر رسیدن به آرزومه♥

اتفاقا منم امروز به برادر زاده ام که یه دختر دوساله س نگاه کردم یه لحظه رفتم تو فکر که هدف بچه آوردن چیه واقعا زندگی سخته مخصوصا توی شرایطی که ما داریم اگه بعد ها ازمون پرسیده بشه چرا ما رو توی این دنیا آوردین چی بگیم 

دنیا از اول خلقتش داره اینجوری پیش میره ..

اگه میتونی دست ببری توش بسم الله

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

منو منصرف کنید از بچه اوددن اونم دومی  پسرم ۵سالشه

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز

قبول دارم حرفتو اما تو جواب سوالت باید بگم ذات انسان اینطوره که دوس داره بچه دار شه و همه دلشون میخواد پدر یا مادر بشن ولی خب واقعا بعضیا بی فکرن 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

حالا همه اینا هست 

طرف نون شب نداره،وضع زندگیش با ثبات نیست یکماه پول داره یکماه نداره با اینک بچه روزی میاره و ی مشت خرافات چندتا چندنا بچه میارن

موافقم باهات 😢

کاش من پتو بودم....همینجور رو تخت میموندم یکی دیگه میرفت سر کارهام😂😉😜

اصلش اینه که همه از روی خودخواهی بچه دار میشن ، چون تنها چیزی که آدم حس میکنه مال خودشه و با تموم وجود عاشقشه بچشه، کمتر کسی به فکر اینه که بچه ای رو که به دنیا میاره جوری تربیت کنه که نقش مثبتی تو دنیا داشته باشه، اکثرا واسه ارضای خودشون بچه میارن

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد: در آخرین روز زندگی ات روی زمین، آن شخصی که از خودت ساخته ای، شخصی که  میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد...

عزیزم شب درازه، انشالله شمارو هم میبینیم

80 درصد دلیل ازدواج دخترهای مجرد بچه دار شدن

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت