سلام.من ۱۹ سالمه و مجردم.تازگیا واسم سوال پیش اومده که هدف زوجین از بچه دار شدن واقعا چیه؟هر چی اطرافیانمو نگاه میکنم نمیتونم بفهمم چرا به این نتیجه رسیدن که باید یکی رو اضافه کنن به این دنیا..ظاهرا خیلیا به این دلایل بچه دار میشن:
تو پیری عصای دستشون بشه
بچه خیلی ناز و شیرینه
دختر دارین ی پسرم بیارین و برعکس
دو تا بچه دارین سنتونم کمه بازم بیارین
بچه دار شین رابطه تون بهتر بشه و....
برای پرورش یه گلدون یا یه گوساله باید آموزش ببینی اما خیلیا برای والدین شدن هیچ آموزشی نمیبینن..آخه بچه که همیشه ناز و گوگولی نمیمونه بزرگ میشه هزار تا مشکل براش پیش میاد تازه دیدم بعضیا شون برای همون نی نی هم وقت کافی رو نمیذارن چه برسه بزرگ بشه...من واقعا نمیفهمم چرا منو به دنیا اوردن فقط انگار باید بچه دار بشن نمیدونن واسه چی...مورد دیدم ی بابا اسم دو تا بچه هاشو تا حالا صدا نزده اسمشونو به زبون نیورده چه برسه دو کلمه باهاشون حرف بزنه از هفت پشت غریبه بدتره بعد یه بچه دیگه هم اوردن چرا آخه؟مادر دیدم مطمئنم دو خط نمیتونه راجب دخترش بگه چون اصلا باهاش درد و دلی نکرده که از درونش چیزی بدونه...خیلیا اصلا به روح و روان بچه ها توجهی ندارن پس چرا بچه دار شدن؟هر چی آدم میبینی از دست کم توجهی والدینشم مشکل داره عقده و کمبود داره و چون احترامشون واجبه هیچی هم نباید بهشون گفت و فکر میکنن هر جور دوست دارن باید برخورد کنن.خیلی چیزای دیگه میخواستم بگم ولی فعلا کافیه ببخشید اگه طولانی شد