2777
2789
عنوان

دلیل بچه دار شدن زوجین

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 30 پست
اتفاقا منم امروز به برادر زاده ام که یه دختر دوساله س نگاه کردم یه لحظه رفتم تو فکر که هدف بچه آوردن ...

دقیقا منظورم همین موارده که خیلیا مسئولیت شونو کامل انجام نمیدن و اصلا خبرم ندارن

به خاطر این میریزن سرش چون مادرایی هستن که به بچشون اهمیت نمیدن وگرنه طلا که پاکه چه منتش به خاکه ...

ميگن آدماي كه بچه مياره معنيش اينه كه انقدر زندگي رو دوست داره كه دلش ميخواد اين زندگي توي يه قالب ديگه براش تكرار بشه

يه نسخه توليد كنه كه زندگي در اون ادامه داشته باشه

با اوضاع فعلي براي من عجيبه كه كسي رضايت داشته باشه و بخواد مشابه تجربه هاي خودش رو كسي تكرار كنه

بماند كه يه درصد كمي زندگيشون واقعا متفاوت و بهتر از والدينشون ميشه جوري كه از زندگيشون راضي باشن كاملا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینطوره اما الان همه میان موافق میشن بعدم تو یه تاپیک دیره میگن بچه میخوام ،بچه میخوام

من به جرئت میتونم بگم ۷۰ درصد کسایی که بچه میارن نمیتونن اون بچه رو از لحاظ تربیتی،آموزشی،مالی و.... تامین کنن.

تو همین سایت تا هرکی میگه حوصلم سر رفته از طرف میپرسن بچه داری بعد میگه نه و میگن خب بچه بیار سرگرم شی در صورتی که بچه اسباب بازی نیست!!!

خدایا شکرت❤️

منم میدونم الان به سمتم نارنجک پرت میشه😂 اما دقت کنین گفتم خیلیا نه همه خب والدین عالی هم پیدا میش ...

منم قبول دارم خيلي ها والدين عالي ميشن اما موضوع اينجاست كه اين زندگي هرچقدرم كه ما خوب باشيم ارزش تكرار شدن داره واقعا؟دلم براي بچه اي كه بياد توي اين دنيا ميسوزه

از ته دل ميگم

قبول دارم حرفتو اما تو جواب سوالت باید بگم ذات انسان اینطوره که دوس داره بچه دار شه و همه دلشون میخو ...

واقعا همه دوست ندارن

كسايي هستن كه اصلا دلشون نميخواد بچه دار بشن

دقیقا همینطوره اما الان همه میان موافق میشن بعدم تو یه تاپیک دیره میگن بچه میخوام ،بچه میخوام من به ...

وای چه طرز تفکر وحشتناکی اگه واقعا از ته دلیل میگن..همین افراد منظورمه دقیقا...

دقیقا منظورم همین موارده که خیلیا مسئولیت شونو کامل انجام نمیدن و اصلا خبرم ندارن

اتفاقا وضعیت برادر زاده من عالیه پدرش وکیله و توی ناز و نعمت زندگی میکنه ولی همه چی که پول نیست زندگی هزار جور بدبختی داره 

حرف دل منو زدی . بارها سر این موضوع با زن داداشم بحث مون شده ! به من میگه چرا ازدواج نمیکنی کی میخوای بچه دار شی. منم میگم هر بچه ای که به دنیا میاد ظلم بزرگی در حقش کردی. روزی هم ازدواج کنم قطعا بچه بی سرپرست به فرزندی قبول میکنم و خودم از آوردن بچه ای دیگه به این دنیا پرهیز میکنم😄 هرچند همه با این حرفایی که میزنم میریزن رو سرم

کلا زندگی مثل یک کتابه، نباید هیچ فصلی رو از دست بدی

درس خوندن

دانشگاه رفتن

از تنهایی خسته شدن

عاشق شدن

نامزد کردن

عروسی کردن

جهیزیه خریدن

عاشقانه زندگی کردن

سختی کشیدن

خونه خریدن

باردار شدن

بچه داری 

و....

هر کدوم به لذتی داره که نباید خودتونو ازش محروم کنید

فقط برای هر تصمیم باید منطقی بود و بهترین هارو برای انجامش فراهم کرد

احساس خوشبختی یعنی این

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
حرف دل منو زدی . بارها سر این موضوع با زن داداشم بحث مون شده ! به من میگه چرا ازدواج نمیکنی کی میخوا ...

تز های قبل از ازدواج من  

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
اتفاقا وضعیت برادر زاده من عالیه پدرش وکیله و توی ناز و نعمت زندگی میکنه ولی همه چی که پول نیست زندگ ...

منم بیشتر روی مسائل عاطفی میخوام صحبت کنم چون خیلیا فکر میکنن چون از لحاظ مالی بچه رو تامین کردن تمام وظایف خودشونو انجام دادن اما حسرت چیزای خیلی معمولی رو به دل بچه میذارن