2777
2789
عنوان

لاغرهایی که چاق شدن بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 23 پست

بین صبحانه و نهار و بین ناهارو شام میان وعده بخور. بعد شام هم یه چیزی بخور موقع ناهار و شام کم کم غذاتو اضافه کن مثلا اگه دوتا کفگیر برنج میخوری همیشه دوتا کفگیر و نصف بخور یکم یکم اضافه کن فکرتو ازاد کن داشتن رابطه به موقع هم تو اشتها موثره من کلا با روش میان وعده و ازاد کردن فکر اینا پرشدم الان همه میگن هیکلت خیلی خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم کم غذاتو زیاد

میان وعده های سالم بخور

شیر بادام ناشتا بخور عااالیه(بادامو میریزی توی آب دو سه تا جوش بزنه بعد پوستاشو میکنی با یه لیوان شیر و یه قاشق عسل میریزی توی مخلوط کن)

روزی ۵ تا از ۵ مغز بخور

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍
کم کم غذاتو زیاد میان وعده های سالم بخور شیر بادام ناشتا بخور عااالیه(بادامو میریزی توی آب دو سه ت ...

ببخشید یه لیوان شیر نه یه لیوان آب یخ باید بریزی

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍
از بس فکرم مشغوله و دغدغه فکری دارم از طرف خانواده همسرم،کم اشتهاییم بخاطر اینم هست😔

دوتا سیب زمینی بذار آب پز بشه بعد با یه کم سس مایونز و نکم و فلفل و آبلیمو بخور عالیه

هرکاری کردم نشد تااینکه باردارشدم و۲۵کیلواضافه کردم

منم دکتر بهم گفت وزنت نسبت به قدت کاااملا نرماله ولی خودم دوست دارم اضافه کنم،لاغرم

گفت چون قصد بارداری داری وزن اضافه میکنی تو بارداری،پس بیخیالش شو،ولی خودم نمیتونم