2777
2789
عنوان

احتمال بارداری با امپول هاش سی جی ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 57 پست
منم با ۱امپول باردار شدم.بعد از نه ماه  اقدام

چه جالب منم نه ماه اقدامم دیگه خسته شدم

این ماه روز سیزده برا سایز فولی و سونوی رحم رفتم دکتر گفت فولی هات عالیه

منم گفتم پس امپول بده

اولین بارم از دارو استفاده میکنم البته فقط امپول

👼🏻 رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین 👼🏻
ببین اگه مشکلت فولیکول باشه.خیلی جواب میده.ولی مثلا برا من اثر نکرد.بعد که عکس رنگی انداختم و پیگیری ...

خوش بختانه همه چیزم سالمه همه چیز

هیچ مشکلی نداشتم

ولی نه ماهه تو اقدامم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی عزیزم مبارک باشه چند روزبعد امپول فهمیدی بارداری؟

مرسی گلم 

دقیق یادم نیس اخه تاریخ پریودیم فراموش کرده بودم وقتی یادم اومد ک چهار روز از پریودیم گذشته بود بی بی زدم خداروشکر مثبت بود

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
مرسی گلم  دقیق یادم نیس اخه تاریخ پریودیم فراموش کرده بودم وقتی یادم اومد ک چهار روز از پریودی ...

خواهر تا تاریخم که خون به دلم میشه

جالب اینجاس ک ماه های قبل همش توهمات مختلف از تهوع و  ضعف و سرگیجه ... میگرفتم و خوش حال میشدم ک باردارم

اما این ماه بر خلاف همیشه هیچ علامتی ندارم جز درد نوک سینه که فقط دست میزنم بهش درد داره اینو هیچ وقت نداشتم

خواهر تا تاریخم که خون به دلم میشه

اهوم درکت میکنم هواس خودتو پرت کن برو تفریح زود بگذره برات

اصلاااا بهش فکر نکن استرس بدترین چیزه 

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
جالب اینجاس ک ماه های قبل همش توهمات مختلف از تهوع و  ضعف و سرگیجه ... میگرفتم و خوش حال میشدم ...

منم ب شدددددت درد میکرد

ولی الانم بعضی وقتا موقع تخمک گذاریم سینم خیلی درد میگیره طوری ک نفس کشیدن برام سخت میشه

منم ب شدددددت درد میکرد ولی الانم بعضی وقتا موقع تخمک گذاریم سینم خیلی درد میگیره طوری ک نفس کشیدن ...

یعنی نوک سینه ات درد میکرد؟؟

اونطوری نیس ک الان حالت عادی اذیت کنه

ولی دستم میخوره بهش درد میگیره بی سابقه بود

یعنی نوک سینه ات درد میکرد؟؟ اونطوری نیس ک الان حالت عادی اذیت کنه ولی دستم میخوره بهش درد میگیره ...

عاره زیااااد

منم وقتایی دست میزدم درد داشت در حالت عادی نه