2777
2789
عنوان

شوهر چي بگم؟ خرجي نده😅

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا میلیاردرم باشن بازم زورشون میاد برا قر و فر زنا پول بدن😏

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

شوهرت خسيسه گلم

رو روانته يه عمر

با زبون ملايم و عزيزم عزيزم كار خودتو بكن

دكتر هلاكويي ميگفت با مرد خسيس هيچكار نميشه كرد فقط مگه يه روز خوب و عالي چاخانش كني از همون اول ماه يه پولي از حسابش بياد حسابت همين 

كه همش منتشو نكشي

نه! به كفر من نترس، كافر نميشوم هرگز! چرا كه به نميدانم هاي خود ايمان دارم
شوهرت خسيسه گلم رو روانته يه عمر با زبون ملايم و عزيزم عزيزم كار خودتو بكن دكتر هلاكويي ميگفت با ...

مثل عيد ميشا يا جايي دعوت شين ميره از پا گرفته تا بالا واسه خودمو خودش بهترين ماركارو ميخره خدايي، اما خودم بخوام نه! 

مثل عيد ميشا يا جايي دعوت شين ميره از پا گرفته تا بالا واسه خودمو خودش بهترين ماركارو ميخره خدايي، ا ...

خوبه پس قبل خريد باهاش مشورت كن اون دنبال اقتداره

نه! به كفر من نترس، كافر نميشوم هرگز! چرا كه به نميدانم هاي خود ايمان دارم