2777
2789
عنوان

لیست جهیزیه

266 بازدید | 37 پست

دوستان برا عروس و دامادی که قراره مستاجر بشن. چون زیاد ممکنه اسباب کشی داشته باشن فقط وسایل" ضروری" زندگی رو بگید لطفا.

پیشاپیش از پاسخگویی شما ممنونم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخت و کمد نیازی نیس؟ 

والا اونجور ک شما گفتی،منم موارد مورد نیازو گفتم،اگه انقد پول رهن دارین ک سال ب سال بتونین ی جای خوب و اتاق دار اجاره کنین ،خب تخت ک خیلی خوبه،کمدم بنظرم الان همه خونه ها کمد دیواری دارن دیگه،

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم

یخچال تلویزیون فرش ماشین لباسشویی گاز بخاری  وسایل ریز نخر زیاد انقدر من خریدم نصفش اضافه هست مثل سبزی خوردن  همه جا سبزی اماده گیر میاد آبمیوه گیری چرخ گوشت مخلوط کن اینا اضافه من یه سرویس قاشق چنگال کامل خریدم 500این اضافه در حد 24تا قاشق 24تا چنگال کافیه دیگه از این بیشتر ک مهمون نمیاد

سعی کن تو زندگی یه بهمنی دخالت نکنی اون   همیشه بهترین راهو انتخاب میکنه

اگه تو شهر بزرگی و مستاجر سعی کن خیلی چیزا رو حذف کن چون به طبع خونه ها کوچیکن ممکنه سال بعد مجبور شین خونه ای اجاره کنین که نصف خونه قبلیتونه.مثلا میزناهارخوری خواستی بگیری یه دونفره جمع و جور بگیر.من یدونه چهارنفره گرفتم یکی دونفره برای آشپزخونه الان خیلی پشیمونم چون ممکنه برم خونه ای که گنجایش نداشته باشه.یا فقط کتری قوری بگیر.من چای ساز و سماورم گرفتم بدردم نمیخوره.یا سه دست قابلمه گرفتم که فقط استیلاشو استفاده میکنم 

تخت بستگی به نوع زندگیتون و اندازه خونتون داره اما من جات باشم یه خوش خواب خوب میخرم که هم جا به جاییش راحته هم وقتی نمیخواید بخوابید روش بزنیش به دیوار ان شاأالله زود زود صاحب خونه شی یه تخت عالی بخری کمد هم لازم نیس یوقتم لازمت شد از این پارچه ای ها بگیر که جمع میشن تو جابه جایی اذییت نشی

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

لباسشویی و جارو برقی باااید باشه وگرنه اذیت میشی 

حتی اگه شده تخت نخری روی زمین ب خوابی اونهارو بخر

کمد هم اکه کمد دیواری دارن نیازی نداری اما میز ارایش با کشو لازم میشه

ریزه میزه زیاد نخر ظرف کمتربخر

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇