2777
2789
عنوان

لیست جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبخت بشی عزیزم دعاکن مشکل مام حل شه برم سرخونه زندگیم

قربونت عزیزم. ان شالله مشکلتون حل بشه و خوشبخت بشید.منم شوهرم گرهی افتاده توی زندگیش اون حل بشه ان شالله عروسی میگیریم. گفتم فعلا جهیزیمو جمع کنم تا ببینیم خدا چی میخواد.

اگه مهمون شب موندنی نداری ظرف ظروف زیاد دور خودت جمع نکن

تو لوازم برقیم فقط چرخ گوشت اونم اگه اماده نمیخری لازم میشه بخار پز پلو پز و غذا ساز.....  رو بی خیال

فقط یه گوشت کوب برقی بروان که حالت غذا ساز داره اما کوچیکه بدرد بخور هست سیب زمینی خرد میکنه پیاز رنده میکنه شیرموز واب طالب وخ کارای دیگه هم قیمت مناسبه هم کم جا

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
قربونت عزیزم. ان شالله مشکلتون حل بشه و خوشبخت بشید.منم شوهرم گرهی افتاده توی زندگیش اون حل بشه ان ش ...

انشالله حل شه گلم

خدایا شکرت شکرت شکرت بابت همه چی مرسی ک حواست بهم هست ❤️

لوازم ضروری برقی:یخچال،جاروبرقی،لباسشویی تلویزیون و یه غذا ساز و چرخ گوشت ماکروویو هم خیلی لازم میشه اینا از برقیا دیگه اضافه تر نخر

لوازم آشپزی:یه سرویس قابلمه یه سرویس قاشق چنگال یه سرویس 6نفره آرکوپال و یک سرویس 12یا 18 برای مهمان سرویس چاقو برای آشپزی یه سرویسم پلاستیک لیمون اینا هم برای آشپزی و یه کتری قوری یا سماور فقط یکیش 

وسایل پذیرایی:یه میوه خوری شیرینی خوری و آجیل خوری کریستال با پیش دستی و کارد و چنگال پذیرایی و 2دستم لیوان شربت خوری 2دستم چای خوری و سینی برای پذیرایی 

فرش و پرده و سرویس چوب هم متناسب با جاتون فقط توروخدا چیزای اضافه نخر من اضافه خریدم و خیلییییی پشیمونم هیچ جا جا ندارم امیدورام چیزی از قلم نیافتاده باشه 

سرویس اراونوسم خیلی بدرد نخور هست انقدر که جامیگیره کار راه انداز نیس منظورم مارکش نیستا کلا این مدل چیزا هست

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

يخچال، لباسشويي،ظرفشويي، جاروبرقي، اتو، ميز اتو،گاز،تلوزيون و ميزش، دوتا فرش ٦متري، يه سرويس چيني، چاي ساز،يه دست ليوان و پارچ، يه ميوه خوري با پيش دستي،كارد و چنگال، قاشق و چنگال، يه دست مبل راحتي ال مانند و ميز جلو مبلي و عسلي هاش، يه پلوپز كرچيك دو نفره، ليوان يا استكان چاي خوري، سيني پذيرايي،جا دستمال كاغذي و سطل زباله، پرده، يه دونه لوستر، يه تخت و پاتختي و خوشخواب و ميز ارايش كوچيك اينه دار، يه دست روتختي، دوتا پتو، دوتا بالش،دوتا تشك و بالش براي مهمان اگر دوست داشتيد اگه حا نداري نگير،جاكفشي كوچيك،يه دست قابلمه ترجيحا چدن، دوتا ماهي تابه بزرگ و كوچيك، جاصابوني جا مايع دستشويي براي سرويس توالت، حوله هم تو خريداي عروسيتون بايد بوده باشه يعني اونا براي شما بخرن شما براي اونا،