2777
2789
عنوان

مامانایی که دو تا زایمان داشتین...

208 بازدید | 19 پست

یادتون هست هر دو تا بچه تو چه هفته هایی دنیا اومدن؟

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه دومی زودتر بدنیا میاد؟

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
نه الزاماً ولی بیشتر مواردی که دیدم اینطور بود

خدا کنه من سر اولی ۹ماه و۹روز کامل شد.مردم تا بدنیا اومد

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
بچه ی اولم 35 هفته .دومی 39 

۳۵ هفته میتونه به دنیابیاد؟پس چرامیگن نه نمیشه یه دکتری میگفت ازهفته ۳۴میتونین منتظرنی نی باشین

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
من دومیو باردارم . اولی از ۴۰ هفتم رد شد بعد به زور سزارین کردن درش آوردن دنیا نمیومد😁 حالا احتمالا ...

اگه سه سال فاصله داری بازایمان قبلیت میشه طبیعی کنی

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
اگه سه سال فاصله داری بازایمان قبلیت میشه طبیعی کنی

از سه سال بیشتره تا وقت زایمانم مبشه ۴ سالو ۷ ماه ولی دکترم میگه چون تو بدنت روند زایمان طبیعی نداره نمیتونی . آخه سر اولی اصلا علائم زایمان نداشتم تو ۴۱ هفتگی با ترشح سبز رفتم بیمارستان که گفتن حرکتای بچه کم شده به زور آمپول فشار هیچی نشد دهانه رحمم زیاد باز نشد بعدم با سوزن کیسه آبمو ترکوندن گفتن بچه مدفوع کرده اورژانسی سز شدم بعدم دخترم تمام بدنش یه لایه پوست روش بود دکتر گفت جون بیشتر از تایم خودش تو شکمم بوده اینجوری شده😊 

خدایا شکرت