2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین اسفنجی ساده روهم من دیدم ک میذارن ،بینش خامه وگردوبذار فقط ک خیلی خشک نباشه

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
شیفون مناسب نیست

کیک پزی اسان:
#کیک_شیفون_شش_تخم_مرغی

تخم مرغ .شش عدد
ارد.یک پیمانه و نصف پیمانه
روغن مایع .یک چهارم پیمانه
ابجوش.یک چهارم پیمانه
بیکینگ پودر.یک قاشق مرباخوری
وانیل.یک قاشق چایخوری

مواد را اماده کرده
فررا روشن کنید
زرده و سفیده جداشود.
سفیده ها را با همزن زده تا کف کند و سفید شود .شکر را اضاف کرده و حسابی هم میزنیم.تا از ظرف نریزد.
زرده را کمی زده تا کف کند بعد روغن ،وانیل،ابجوش را ریخته و حسابی هم میزنید.
مواد زرده را به سفیده اضاف کرده و فولد میکنید.
ارد و بیکینگ پودرالک شده را کم کم ریخته و هم زده.

قالب.۲۵تا۲۷سانت ارتفاع پنج
قالب ۲۳سانت ارتفاع هفت
قالب.۲۰سانت ارتفاع ده

درجه ۱۸۰
مدت چهل و پنج دقیقه

نکته⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️
من در قالب بیست و پنج پختم و مدت پخت کیک من یک ساعت و چهل و پنج دقیقه شد.
حتما مدت پخت را چک کنید.

بافت و طعم عالی
مناسب خامه کشی و فوندانت

كيك معمولي هم خوب در نميارم، اسفنجي خوشگل نميشه 😟  هميشه كيكم خپلو زشت ميشه

استارتر جان ببخشید خیلی وقته دنبال گلشید جان میگردم اما پیداش نکردم تا اینکه حالا تو تاپیک شما دیدمش

گلشید جان سلام

ببخشید یه سوال بی ربط به این تاپیک میپرسم اگه امکانش هست لطفا جواب بدین....جای دیگه ندیدمتون تا بپرسم

فکر کنم حدود ۱۰ روز پیش بود یه تاپیک در مورد قد بچه های تو سن رشد که شما هم توش کامنت گذاشتین و بعدا اون تاپیک ترکید ....چون من ذخیره ش کرده بودم اما شبش دیدم ترکیده...

فکر میکنم شما در مورد بچه خواهرتون و قدش صحبت کرده بودین....اگه اشتباه نکنم.

دخترمن ۶ سالشه و قدش ۱۱۲ هست و وزنش ۲۲

دکتر غدد بردمش که گفت رو منحنیه ۲۵ درصده و مشکلی نیست

اما من ناراحتم چون از همکلاسیاش یه کم کوتاهتره

حالا من سوالم اینه که دختر خواهرتون هورمون رشد تزریق کرده؟

و اگه اره چقدر تاثیر داشته؟

از چه سنی تحت نظر بوده؟

ممنون میشم جوابم رو بدین.

استارتر جان ببخشید خیلی وقته دنبال گلشید جان میگردم اما پیداش نکردم تا اینکه حالا تو تاپیک شما دیدمش ...

سلام عزيزم

من دقيقا نمي دونم چي براش گرفته، حتما از خواهرم مي پرسم بهتون ميگم، خواهر شوهرمم دختر ٨ سالشو ميبره، چون خودش و شوهرش خيلي كوتاه هستن از دكتر خواسته كاري كنه كه قد دخترش بلند بشه و ژنتيكي كوتاه نمونه، از اونم ميپرسم براتون

خداوند سر را آفريد تا بر روي گردنتان قرار گيرد، نه در زندگي ديگران...
استارتر جان ببخشید خیلی وقته دنبال گلشید جان میگردم اما پیداش نکردم تا اینکه حالا تو تاپیک شما دیدمش ...

البته اينو بگم خواهر زاده من ١٨ سالشه، براي اون فكر كنم با بچه هاي كوچيك فرق داشته باشه، دكترم گفته بود اگر زود تر ميوردينش بيشتر ميشد براش كاري كرد

خداوند سر را آفريد تا بر روي گردنتان قرار گيرد، نه در زندگي ديگران...