2777
2789
سلام عزيزم من دقيقا نمي دونم چي براش گرفته، حتما از خواهرم مي پرسم بهتون ميگم، خواهر شوهرمم دختر ٨ ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف میکنی که برام میپرسی

من دخترم رو میبرم دکتر غدد و اون میگه خوبه ولی خودم میدونم رو منحنیه ۲۵ درصد کمه

خواهر زاده تون حالا قدش چنده؟

قد پدرو مادرشون چنده؟

ممنونم عزیزم خیلی لطف میکنی که برام میپرسی من دخترم رو میبرم دکتر غدد و اون میگه خوبه ولی خودم میدو ...

عزيزم بله تزريق داشته، فعلا تو ٥ ماه ٣ سانت رشد داشته، قد خواهرم طرفاي ١٦٢-١٦٣ و شوهرش ١٧٥ اينطوراس، دوتا بچه هاي خواهر شوهرم هم يكيشون كه ٨ سالشه يه چيزي مثل ژله ماننده مي خوره، اسمش يادم رفته 😅 اما بي رنگه، البته پيشنهاد تزريق آمپول هم داشته، چون يكي از آشناهاي خودشون هم زن هم مرد زير ١٦٥ بودن با تزريقاي دو ماه يه باري كه انجام ميداد الان پسر ١٨ سالشون ١٨٣ شده، اما آمپولاش خيلي گرون بودن

و اون يكي دختر خواهر شوهرم كه ١٢ سالشه اونم با دارو و البته زمان بلوغشو عقب انداختن، رژيم غذايي و ورزش هم داره، هر دو ماه ميره دكتر چك ميشه، تو دو ماه ٣ سانت افزايش داشته مامانش قدش ١٤٥ باباش ١٧٨

شما پيش يه دكتر ديگه هم برو اگر بخواي من شماره همين دكترو بگيرم

آهاااان يه چيزي خواهر شوهرم با يكي از دوستاش بچه هاشونو ميبرن، اون يكي هم ١٢ سالشه، اون تو اين چند ماه فقط ١ سانت رشد اضافه داشته

خداوند سر را آفريد تا بر روي گردنتان قرار گيرد، نه در زندگي ديگران...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.