2777
2789

با پیاز و زعفرون و نمک 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اول مرغو همراه با پیاز و سیر و هویج بعضی وقتا هم فلفل دلمه میزارم یک ربع میجوشه بعد خالی میکنه ابشو و کاملا میشورم مرغو که ضخم و هرچی داره خارج شه

بعدش حسابی با پیاز تفتش میدم و ابلیمو یا لیموترش تازه بهش اضافه میکنم و میزارم میپزه

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

من هردفعه یجور مرغ پزیده میکنم😁

یبار ذغالی

یبار زعفرونی

یبار رب گوجه ای

یبار رب اناری

یباری تو فری

یبار جوجه کباب

یبارم کوبیده کباب

اگه هرکدومشو خواسی بگو بهت بگم چجوریه

🌸🌸وخدایی که داشتنش جبران تمام نداشته هاست🌸🌸

من اول مرغو با مقدار زیادی نمک میجوشونم درسته که خیلی مواد مغذیش خارج میشه اما بوی بدشم میره و روز بعدم میشه خوردش من به بوی مرغ خیلی حساسم. بعد میشورمشو توکره و روغن سرخش میکنم پیاز اضافه میکنم و زعفرون میزنم بهش بعدم ربشو سرخ میکنم به به ربش کمی زردچوبه دارچین و فلفل و سماق میزنم میریزم روش با یه کمی اب. تو ابشم فلفل دلمه میریزم عاااالی میشه

دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند

چند ساعت توی آب نمک و آبلیمو بخابون..تا توی پختش  بوی بد نده خوشمزه تر هم میشه..بعد مرغ هارو آبکشی کن.. سرخ کن ولی نه زیاد..یه تیکه کره بنداز و پیاز و غیره خلاصه سس رو درست کن مرغارو بچین توی سس ‌.سس آب زیاد نداشته باشه..

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟

یه مدل هم هست که مجلسی درست میکنم و هروقت میپزم همه میگن چه خوشمزه شده موقعی که مرغم پخت با یه سس مخصوص حسابی تفتش میدم و بعد میکشم تو ظرف که اینه:

هویج نگینی ریز+فلفل دلمه نگینی ریز+پیاز و سیر که همه رو خیلی ریز خورد میکنم و لیمو ترش و فلفل قرمز و نمک + رب و زعفرون فراوون وایییییییییییییییی نمیدونی چه خوشمزه میشه   

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

من اول اب پزش میکنم همراه پیاز سیر ادویه و اب نارنج و ددارچین...بعد ابشو میذارم کنار ....مرغو که خنک شد سرخش میکنم میذارم کنار...تو تابه پیاز سرخ میکنم همراه زرشک تفت میدم میریزم رو مرغای سرخ شده یه ذره اب مرغ هم زیرش میریزم ۵ تا ۱۰ دقیقه رو حرارت کم میذارم که زرشک به خوردش بره.....این غذای مجلسیه منه عالیه حتی میتونی رب تفت داده به اب مرغ بزنی و به عنوان سس بیاری

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
یه مدل هم هست که مجلسی درست میکنم و هروقت میپزم همه میگن چه خوشمزه شده موقعی که مرغم پخت با یه سس مخ ...

اینطور که شما تعریف کردی دلم خواست  

خدا جونم شکرت...