2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر من از خودم کوچکتره هیچوقت به خودش اجازه نداده برای خواهر بزرگترش تعیین تکلیف کنه البته اگه بزرگترم بود هیچوقت این اجازه رو بهش نمیدادم...مگه دوران جاهلیته؟!

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

داداش من اصلا بهم گیر نمیداد..ازم ۷ سال بزرگتره..در حدی بود که جلوش آرایش میکردم میرفتم بیرون...یا اسکیت سوار میشدم با دوستاش میومد جلودر میگفت برو تووو میگفتم ضر نزن

فرق تو با همه جاهایه تو دنیا🌎 واسم اینه   اینکه آغوش تو بی خطر ترین جایه زمین پای تو که درمیون باشه من این جونو میذارم..من که بالاتر از زندگی چیزی رو ندارم 😔

شوهر من عادت داره به شوخی میزنه توی بازوم یا پام

کلا خانوادگی مدل شوخی شون با هم اینجوریه

نشستی یهو ناغافل میزنن توی بازوت

اولین باری که شوهرم جلوی داداشم زد تو بازوم داداشم اینجوری شد😠 

آروم بهم گفت دست بزن داره؟😠 اگه داره بگوها پدرشو در میارم

😅😅😅😅

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

وای داداش من خیلی از یه دوستام بدش میومد تا میفهمید اون میخواد بیاد خونمون مینشست تو خونه که دختره روش نشه بیاد اونجا....البته حق هم داشت دختره زیاد جالبی نبود

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

اصصصلا نمیذاشت شال بپوشیم فقط روسری

ماهم این آخرا مقنعه میپوشیدیم تو کوچه عوضش میکردیم

انقدر جنگ میکردیم و من بشدت لجباز بودم

وای خدا میدونه چقدر دستش سنگین بود میزد تو سرم

یه بار بیهوش شدم