2777
2789

چقدر تعریف ها از غیرتی بودن و تعصب متفاوته🤪

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز ۱۵سالم بود بایه پسره دوست شده بودم تازه میخواستم برای اولین بار باهاش برم بیرون.....کلی مثلاتیپ زده بودم از راه رسید گفت کجا میری نرو عمه وبچهاش دارن میان اونجا....واین شد که نذاشت برم بیرون....البته خداروشکرکه نرفتم بعدش فهمیدم پسره مال محلمونه یه اشنایی هم با داداشم داشت

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
شوهر من عادت داره به شوخی میزنه توی بازوم یا پام کلا خانوادگی مدل شوخی شون اینجوریه نشستی یهو ناغا ...

چه داداش خوبی

افرین

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️

من ب داداشم گیر میدم

آنِه!!!💙 تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؛ وقتی روشنی چشم هایت در پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بود؛ با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکی ات، از تنهایی معصومانه دست هایت؛ آیا می دانی که در هجوم درد ها و غم هایت؛ و در گیر و دار ملال آور دوران زندگیت؛ حقیقت زلال دریاچه نقره ای نهفته بود؟ آنِه! اکنون آمده ام تا دست هایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری؛ تا در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی؛ اینک، آنِه! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست، در انتظار توست …

من دوم ابتدایی بودم با داداشم میرفتیم مدرسه اون میومد در مدرسه ما دنبا من اگر یک روز من میرفتم در مدرسشون دنبالش وا مصیبتا بود اونم کلاس سوم ابتدایی بوداااااااااا! الانم یک شرکت معروف داره میرم مثلا بانک میگن آقای فلانی چکارت میشه اگر بگم من خواهرشم ناراحت میشه !کلا زیادی غیرتیه

من دوم ابتدایی بودم با داداشم میرفتیم مدرسه اون میومد در مدرسه ما دنبا من اگر یک روز من میرفتم در مد ...

اوه 

چ  غیرتی بوده بچه فسقل😁😁😁

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

بچه بودیم توی یه شهرک زندگی میکردیم که یه پارک بزرگ توش بود و من و خواهرم هم اونجا بازی میکردیم یه بار یه پسره مردم آزار یه سنگ برداشت پرت کرد به سمت خواهر کوچیکم من و خواهرم تندی رفتیم داداشمو صداش کردیم اومد چنان گوشی از پسره پیچوند که کل شهرک ماستاشونو کیسه کردن دیگه کسی جرات نمیکرد چپ نگاهمون کنه 😬

اون یکی داداشم بچه بودم منو میبرد بیرون که آفتاب بهم بخوره استخونام سفت شه 

شنیده بود آفتاب ویتامین دی داره برای استخونای بچه خوبه

برام تخمه میشکست توی مشتاش جمع میکرد میداد بهم سه سوته میخوردمش

همییییشه برام انار رو فشار میداد بعد با چاقو یه سوراخ روش میزد و میذاشت جلوی دهنم و فشار میداد و یهو کللللی آب انار شوت میشد تو دهنم یادش بخیر 😍😍😍😍😍

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

من خودم با هر پسری آشنا میشم اول میرم به داداشم میگم،  

نوجوون که بودیم تعصبی بود ولی من محلش نمیذاشتم کلا قهر بودیم و جرات زر زدن نداشت، از بیست به بعد که کلا عین خواهر شد،  یه سری دوست پسرم زنگ زد باهاش دردل کرد که خواهرت اذیتم میکنه :)))

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
داداش شما غیرت داره  خدا حفظ اش کنه

دقیقا 

خیییییلی ممنونم

اون یکی داداشم به حدی مهربون و خانواده دوسته که زن داداشم بارها و بارها از پدر مادرم بابت تربیت همچین پسری تشکر کرده بارها گفته بریم محضر ثبت کنیم که من مهریه مو بخشیدم ولی برادرم مسلما قبول نکرده و نمیکنه

حالا این یکی داداشم میخواد ازدواج کنه ولی متاسفانه دخترای الان اولویت هاشون خیییییییلی با برادرم تفاوت داره خیییییلی سطحی نگر شدن بعضی دخترا

داداش من دو قلومه اما هیچوقت من رو نزده حتی در حد یه سیلی هم به من نزده اصلا دلیلی نداره شما و برادرت همه یکسان هستین خودش هم اگر میزدمن بدترش رو میزدم ولی برادری که واقعا خواهرش رو دوست داشته باشه هیچوقت روش دست بلند نمی کنه اوج کار داداش من یه داد می زند که منم یه دونه بلند تر می زنم تموم میشه و می‌ره...