2777
2789
عنوان

متولدین سال ۶۱

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 39 پست
ای وای فقط میتونم بگم خدا بهت صبر بده متاسف شدم انشالا امسال که سالمونه برات بهترینها اتفاق بیفته ...

فدات بشم

برای شماهم همینطور عزیزم

مرسی از همدردیت🌹

ان شالله عشقت برگرده و حسرتش هیچوقت به دلت نمونه

شاد باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که تا اینجا اومدید بگید چندتا بچه دارید،چقدرشونه؟چند ساله ازدواج کردید؟از مال دنیا چی دارید؟ ت ...

من ۶۱ مجرد

از مال دنیا ۳۰ملیون پول دارم خخخ

البته این نقدشه

دست این واونم یه مقداردارم اگه برگشت کنه انشالا

عزیزم تازه ازدواج کردین که چرااینقدعجله وناامیدی انشالا به وقتش یه نی نی سالم وصالح خدابهتون میده ...

فک کنم اشتباه گرفتید

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
شما در امانی ۶۱ها اذیت شدن سال ۹۵ همیشه خوش باشین😍

چه طوری به این نتیجه رسیدین که. متولدین 61 سال 95 اذیت شدن. بالاخره تو یه یک سال هم اتفاقای خوب هست هم بد

💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

از لحاظ عاطفی و ارتباط با خانواده همسر صففففرررررر.....همچنان با خواهر شوهر قهریم...سعی کردم دوستی برقرار کنیم و کدورت ها از بین بره، اما ایشون نخواست...که اونم فدای سرم....

لایک نکنین. سپاس.....
چه طوری به این نتیجه رسیدین که. متولدین 61 سال 95 اذیت شدن. بالاخره تو یه یک سال هم اتفاقای خوب هست ...

اخه بعضی اتفاقات بد یه جورین که زندگی آدمو تحت تاًثیرقرارمیدن

مث اون متولد۶۱که بچه شو ازدست داد سال ۹۶

[QUOTE=63476736]سال ۹۵و۹۶براسون چطوربود؟؟[/QUOTEدی 95بعد کلی سختی وبد بختی ودعواسهممون ازشریکمکن جدا کردیم ونصف باقی مغازمون پدرشوهرم مفتی بهمون داد،البته قراربود همش بده!سال96هم علی رغم مبل باطنیش من دانشگاه رفتم!درکل این دوسال سالی خوبی بودن واسمونمخصوصا مهر96که مغازه دیگه خریدیم