2777
2789
عنوان

متولدین سال ۶۱

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که تا اینجا اومدید بگید چندتا بچه دارید،چقدرشونه؟چند ساله ازدواج کردید؟از مال دنیا چی دارید؟

تا ببینیم رنج بچه های ۶۰ تا۶۵ چطوریه

98/11/1 شروع رژیم، وزن شروع 75/5، 98/12/1 وزن فعلی 71/5،  وزن هدف60 کیلو

منم ۶۱. ۹۵دازدواج کردم و تا حالا دنبال دوا و درمان واسه بچه دار شدن. تحقیقت چیه؟ کنجکاو شدم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
به دكتر و دوا و دنبال بچه و و نرسيدن بهش

امضامو بخون

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
منم ۶۱. ۹۵دازدواج کردم و تا حالا دنبال دوا و درمان واسه بچه دار شدن. تحقیقت چیه؟ کنجکاو شدم

امضامو بخون

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

بچه ها من متوجه شدم سال ۹۵برای اکثر۶۱ها فاجعه بود منکه خودم کن فیکون شد زندگیم

خیلیارو هم دیدم ازبچه های۶۱که خیلی اذیت شدن به سکلای مختلف

یکی بچه شو ازدست داد یکی شوهرش فوت شد

من کار وعشق باهم ازدست دادم

خاستم ببینم برا بقیه چطو شده بود

۹۵ خوب بود ۹۶ عالی تهش جهنم مجردم

عزیزم منم عشق عجیب وغریبم رو بایه اشتباه احمقانه ازدست دادم

خدا بزرگه و آدم دوباره رو پا میشه

قوی باش

جدا شدین یا خدای نکرده فوتی چیزی؟