2777
2789

عزیزم چند وقت بعد زایمان اولین پریت بود

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم اولین پریودیم دقیقا دوماه بعد زایمانم بود و از اون به بعد هر ۲۶ روز پریود شدم

وای دخمل منم دو ماهش شده من پریود شدم

پریود شیر رو کم‌ نمیکنه؟

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹
نمیدونم دختر من که تا سه ماهگی شیرمو خورد فقط😢 حالا که لک دیدم خیلی میترسم چون پریچدامم منظمه...

روش جلوگیریت چیه؟؟؟ 

وای نکنه بخاطر پریوده بچه شیر نگرفت؟قبلش شیر خشک می خورد؟ شدت شیرت کم بود یا زیاد

روش جلوگیریت چیه؟؟؟  وای نکنه بخاطر پریوده بچه شیر نگرفت؟قبلش شیر خشک می خورد؟ شدت شیرت کم بود ...

متاسفانه طبیعی، اصلا نمیدونم چرا یهو ول کرد ،اره شیر کمکی هم بخاطر زردیش بهش میدادم شیرمم خیلی زیاد بود اما دیگه تف میکرد و عق میزد ...

متاسفانه طبیعی، اصلا نمیدونم چرا یهو ول کرد ،اره شیر کمکی هم بخاطر زردیش بهش میدادم شیرمم خیلی زیاد ...

شاید عاشق طعم شیر خشکش شده

واسه همین

دختر من رفلاکسم داره

سما چی؟ شیر بالا نمیاورد دوماهگی؟

متاسفانه طبیعی، اصلا نمیدونم چرا یهو ول کرد ،اره شیر کمکی هم بخاطر زردیش بهش میدادم شیرمم خیلی زیاد ...

یه آزمایش بارداری بده

بی بی چک

شاید عاشق طعم شیر خشکش شده واسه همین دختر من رفلاکسم داره سما چی؟ شیر بالا نمیاورد دوماهگی؟

اره رفلاکسم داشت شدید، شیر خشک نان میدادم، عوضش کردم حالا ببلاک ای آر میدم رفلاکسش خوب شده و راینیتیدین هم میدادم

خانومی تا ۲۶ام کہ خیلی موندہ از الان استرس داری احتمالا لک تخمک گذاری بودہ نترس استرس عقب میندازہ پریودتو💋💋💋

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )
خانومی تا ۲۶ام کہ خیلی موندہ از الان استرس داری احتمالا لک تخمک گذاری بودہ نترس استرس عقب میندازہ پر ...

عزیزم پریودیم هر ۲۶ روزه ... یعنی هر ماه ۴ روز جلو میندازم، این لک هم بی سابقه بود تاحالا اینطوری نشده بودم حتی سر بارداری دخترم😞