2777
2789

بچه ها سلام

من پسرم ٤ ماهشه،از دو ماهگي به خاطر آلرژي كه به شير من داشت مجبور شدم شيرخشك بدم يعني شير منو كمتر ميخورد،كه تا الان قطره قطره شيرم داره مياد😞 خيلي ناراحتم دلم نميخواد قطع بشه.شيرم انقدر قوّت داشت كه ماهي ٣ كيلو اضافه ميكرد ولي الان تو دو ماه ٧٠٠ گرم اضافه شده با شير خشك

اصلا حالم واقعا داغونه دلم ميخواد خودم بهش شير بدم

كسيو ديديد كه شيرش در خد قطره  باشه ولي كاري كرده كه كم كم زياد بشه؟

من روزي يكي دوبار بيشتر نميدوشمش چون ديگه با شيردوش ازش شير نمياد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب هویج بنوشید: بررسی‌ها نشان داده‌اند نوشیدن آب هویج قبل از ناهار به تقویت شیردهی و افزایش حجم شیر کمک می‌کند. هویج از سبزی‌های مغذی سرشار از بتاکاروتن و فیتواستروژن‌هاست. به همین دلیل نوشیدن آب آن به روند شیردهی کمک می‌کند و عادت به خوردن آن به خانم‌های شیرده توصیه می‌شود. 

برنج قهوه‌ای را انتخاب کنید: برنج از موادغذایی‌ای است که انرژی را تامین می‌کند و حجم شیر را افزایش می‌دهد. البته توصیه می‌شود نوع قهوه‌ای آن را مصرف کنید. 

زردآلو را فراموش نکنید: خوردن این میوه به‌خصوص نوع خشک آن برای حفظ تعادل هورمون‌هایی که در روند شیردهی موثر هستند، توصیه می‌شود. به علاوه، عادت به خوردن آن به افزایش حجم شیر نیز کمک می‌کند و به دلیل داشتن تریپتوفان، سطح پرولاکتین را در حد مناسب نگه می‌دارد.