2777
2789
عنوان

مشکل قد فرزندم

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 37 پست
چنده قدش دقیقا چن ماهشه خودت و همسرت حدودا قدتون چقده

قد پسرم 87قدخودم 164قدشوهرم170

پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد من ۱۵۵ پدرش ۱۷۰ و خودش دقیقا پنج سال و شش ماه هست

عزیزم خب هردو متوسط هستین ژنتیک هم تاثیر داره دیگه.اما شما برو دکتر غدد واقعا بهترین کاره و ماکسیمم قدی که می‌تونه در آینده داشته باشه رو کمک می‌کنه برسه بهش

قد من ۱۵۵ پدرش ۱۷۰ و خودش دقیقا پنج سال و شش ماه هست

خوب عزیزم قد تا حدودی ارثیه ولی مکمل و ورزش هم تاثیر داره

من خودم اول ابتدایی 122بودم الان 170 ام

ولی من بچگی عاشق شیر بودم

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

شوهرم زیاد اهل دکتر بردن نیست چند بار گفتم ببریم دکتر غدد میگه بچه مشکل نداره 

راست میگه قدش مشکلی نداره

ولی ورزش بفرستش

مکمل هم بهش بده

الکی بچه رو هم از این دکتر به اون دکتر نکن

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

فک میکنم روی و زینک پلاس خوب باشه...من دخترم قدش خوبه سه ساا و سه ماهشه قدش ۱۰۰ هس از نه ماهگی که دستش قوت داشت چیزی بگیره باهاش بارفیکس کار میکردم الان هم دستای قویی داره همم قدش به نسبت همسناش خوبه

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
اگه دقیقا دو سالشه که قدش خوبه عزیزم نگران چی هستی؟دو سالو چن ماهه؟

نه الان 23ماهشه. آخه صدک قدش 23 هست یبارم اینجاتاپیک زدم همه بچه هاشون ماشالله بالا90بود😐دکترغددم بردمش میگفت الان زوده چهارسالگی مشخص میشه قدش رشدش خوب بوده یانه

پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟ 
نه الان 23ماهشه. آخه صدک قدش 23 هست یبارم اینجاتاپیک زدم همه بچه هاشون ماشالله بالا90بود😐دکترغددم ب ...

عزیزم من چی بگم شوهرمم ۱۸۰قدشه اما پسرم دو سال و سه ماهگی بردم قدش ۸۵بود.ببین من کلا تصمیم گرفتم تو تاپیک قد بچه های نی نی سایتیا نیام😂داغونم تا چند روز..