2777
2789

اول از همه گلگی کنم از نی نی یارها😡 چرا منو حذف کردن از نی نی سایت😢

من همون گیلداجون هستم😊 و خوش اومدم😂

بیخیال....

بچه ها من 21 سیکل هستم و بضی اوقات حس میکنم که تو تخمدان سمت راستم یچیز ول میخوره ....یا حالت انقباض داره بپر بپر میکنه بعد اروم میشه😅

یا نه توهم زدم😕 ولی واقعا توهم نیس

پرش میزنه گاهی اوقات

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

امروز  ک 21 سیکلمه طاقت نیوردم و یه بی بی زدم😅 میدونستم هنوز زوده و منفی میشه

ولی کرمم نذاشت بشینم 😅 بلند شدم تست کردم

یه خط سفید معلوم بود ولی میدونستم ک واسه خوده بی بی چک بوده

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ربطی نداره منتظر بمون انشالله علایم واقعی یواش یواش میان زیاد فکر کنی علایم کاذب میان از رو تجربه می ...

خیلی عجله دارم😅

😢

توهمه. منم که منتظر بودم همش حس وول خوردن داشتم. ایشالا ب زودی باردار بشی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
توهمه. منم که منتظر بودم همش حس وول خوردن داشتم. ایشالا ب زودی باردار بشی

ممنونم گلم ان شاءالله

خط سفید الکیه منم بی بی خط سفید داشت ناراحت شدم

اره گلم میدونم واسه خوده بی بی چکه

ینی قبل اینکه تست کنیم هم اون خطه هست

ولی بزور داشتم یکار میکردم ک مثبت شه 😅😅😅😅

ماه اول بارداری حس پریودی داشتین شما دل درد کمر درد احساس لرز یانه

من هیچ حسی نداشتم . فقط درد سینه که اونم بخاطر مصرف پروژسترون بود. علائم اینجا رو ک میخوندم غصم گرفته بود

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
انشالا هستی کی باید پری بشی

ممنونم گلم ان شاءالله

پریودم نامنظمه ولی دومین ماهیه که دارم دوفاستون مصرف میکنم ... و زمانایی ک دوفاستون میکنم پریودام 27،28 روزه میشه حدودا

یجورایی یه هفته مونده به موعد