نميدونم مربا بلدي يا نه من تو خونه مادرم اصولا اشپزي ميكنم و همه كارا با خودمه در مواقع بيكاري😬همه ميوه ها جز تعداد معدودي رو مربا درست ميكنم مثلا زرد الو توت فرنگي تمشك البالو هويچ به كه خيلي خوشرنگ هستن از شهدشون يه شيشه جدا ميكنم تو تابستون يا زماني كه بخوام شربت درست كنم
هر شربتي هم كه درست ميكنم خود اون ميوه رو هم تيكه نگيني ميندازم تو ليوان شربتم تابستونم باشه تو يخ قبل فريز كردن يا خاك شير يا تخم شربتي يا نعناع يا گل محمدي ميندازم هم يخم خوشگل ميشه هم طمعش جالب