2777
2789
عنوان

پنهان کاری شوهر

6468 بازدید | 94 پست

سلام خانومای گل.من یک ساله ک عروسی کردم همسرم ازصب تاشب کارمیکنه بعدمیادمیگم پول چ قدردادن میگه ندادن.اصلاهم برام طلانخریده ینی ی النگوی نازک باسرویس.ن لباس ن چیزدیگه مسافرت هم نمیریم.بیرونم نمیریم غذابخوریم.آخه مگه میشه آدمی که ازصب تاشب کارمیکنه پول نداشته باشه؟میگه پول ندارم وام ازدواج برداشتم اونومیدم چ بدونم قسطموتعویض کردم بعدشم بهش میگم ماچیزی نمیخریم ک میگه اینهمه وسایل خوردنی میریزم خونه ایناچی هستن پس؟آخه شمابگیدخریدن مرغوکدووبادمجون شدهمه چیز؟ینی همه چیزخوردنه فقط؟ممنون میشم راهنماییم کنیدسنم هم کمهـبیستویک سالمه وبیتجربم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک کلا ب مردا اعتماد ندارم.هم سنیم گلم .من اصلا کاری ب ددامدش ندارم داره نداره چیزی ک میگمو باید بخره.مشکل نداره میخره ولی این ک میگه پول نیس ک همیشه هس و همیشه میگه مشکل مانیس فقط کل مملکت همینه

عزیزم من شرایتط دقیق نمیدونم

ولی هیچ وقت از ی مرد اینجوری نپرس حقوقتونو دادن یا ن.یا مثلن حقوقت چی شد و اینا

روشون تاثیر بد دارع

بخصوص همین ک از سر کار میان فوری نپرس

فرقی نداره وقتی ندونی و نبینی ......غصت میگیره وقتی  میبینیو میدونی                                                پرنده های قفسی.......عادت دارن به بیکسی

یه‌حساب سرانگشتی بکن ی ماه هرچی میخره ببین چقد میشه اونجوری میتونی بفهمی راست میگه یانه

هرچی میخره دوستانه بپرس چقدر شد و همدردی ک

چقدر همچی گرون شده ک شک نکنه 

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫