2777
2789
عنوان

پنهان کاری شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6468 بازدید | 94 پست
استارتر جون همیشه نیازاتو به شوهرت بگو بذار بدونه و واست انجام بده ولی درمورد پولش اینجوری سین جیم ...

میگم میگه حالاپول ندارم.شلوارعیدموازپول خودم خریدم چون نداشت ینی گفت ندارم اونم ازاین بیس تومنا.بعداون روزرفتم هشتادهزاردادم شلوار.میگه چراگرون خریدیم.آخه بگیدوظیفشه دیگه بخره منم گفتم خجالتوبکش برای عیدم شلوارنخریدی الانم چرتوپرت میگی

اره عزیزم شوهر منم اینجوره همش میگه کار نیست منم میگم کار نیست بشین خونه میگه نه دیگه اونجورم نیست 

و شوهر من مدیریت نداره هر چی پول داره صرف خوردو خوراکمون میکنه فکر شکمه فقط

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حالا ک شوهرتون براتون خرج نمیکنه شما نیازاتو بگو بهش بگو فلان چیزا میخوام برام بگیر ارایشگاه میخوام برم لباس میخوام نیازاتو دائم بهش گوشزد کن و اصلام راجب پولش ازش پرس و جو نکن دیگ!تا خودش ب شما بگه

اره عزیزم شوهر منم اینجوره همش میگه کار نیست منم میگم کار نیست بشین خونه میگه نه دیگه اونجورم نیست&n ...

بازشوهرتوخوبه.من س ماه هرروزبایدبگم گوشت قرمزبخرگوشت قرمزبخرینی داعم بایدبگم هاتاسه ماه تایه کیلوگوشت بخره

الان اکثرا همینن،فقط دنبال اینن ک شکمشونو سیر کنن ولی در کل خب ی تفریحی گشتو گذاری غذای بیرونی مهمونی اینجور چیزا باید در زندگی باشه وگرنه خونه شوهر چ جذابیتی داره؟طرف بشینه خونه باباش ک خیلی بیشتر بهش خوش میگذره! خونه باباشم شیکمش سیر میشه

عزیزم حالا ک شوهرتون براتون خرج نمیکنه شما نیازاتو بگو بهش بگو فلان چیزا میخوام برام بگیر ارایشگاه م ...

عاره واقعای کمیش هم تقصیرخودمه ب خدا.مثلااون روزی سینی برداشتم بهش نشون دادم بعدش ازفروشنده قیمتشوپرسیدم گفت نوزده هزارتومن رنگ مس بود.برنداشتم.ویه چیزدیگه میترسم مثلا ی بلوزیایه دست لیوان اضافه بردارم شوهرم پول نداشته باشه ضایع شه.اونقدک گفته پول نمیدن یادیرمیدن روم اثرکرده

نه بخدا من هی میگم نخر نخر  اخرش حرصش درمیاد میگه تو نخور

مثل شوهر من یه میوه فروشی چسبیده به خونمون دایم میره میاد یه چیز خریده ، میوه هم که خیلی گرونه ، میگم کمتر بخر میگه من خودم میوه دوست دارم ، ماشالله با دخترم هفته ای ده کیلو میوه میخورن ، من خودم زیاد میوه دوست ندارم

اونوقت واسه چیزای دیگه پول نداره ، مدیریت نداره

الان اکثرا همینن،فقط دنبال اینن ک شکمشونو سیر کنن ولی در کل خب ی تفریحی گشتو گذاری غذای بیرونی مهمون ...

مهمونی ک حالابگیم هست برای خانواده خودشومن.ولی مسافرت اصلانمیریم میگه کاردارم بیکارنیستم که.آخه هی میگم توک میگی پول نمیدن چراکارمیکنی.سه شبی که ایران بازی کردومردم ریختن توشهرگفتم ماهم بریم گفت ن باباچی هست مگه من خستموفرداصبح زودبایدبرموپره پسرهست اونجاوزن چرابایدبره وچرتوپرت

مثل شوهر من یه میوه فروشی چسبیده به خونمون دایم میره میاد به چیز خریده ، میوه هم که خیلی گرونه ، میگ ...

شوهر منم میره میاد میخره 

بخدا بعضی چیزارو من اصلا یادم میره بیارم بخوریم 

غذاهای بدون گوشت یا نونیم غذا نمیدونه همش خورشتو برنج میخواد همش میگه من میخرم تو بپزی بخوریم دیگه 

اینقدرم میخوره چاق نمیشه 

بهش میگم زحمتای منو هدر میدی تو😅