2777
2789
عنوان

پنهان کاری شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6468 بازدید | 94 پست
خب شاید نمیخواد خیلی خرج کنه و از اون طرف داره پس انداز میکنه. مثبت فک کن. زندگی خرج داره واقعا

آخه پس اندازبراچی من الان چشمام ضعیفه دندونام سطحی خرابه برای بارداری بایدپرشون کنم

خب کار شوهرتون چیه . منم شوهرم تا بعدازظهر سر کاره ولی واقعا اطلاع دارم که حقوقش کمه . ایشونم   ...

ن واقعا اون روزتوجیبش دویست هزاروپنجاه هزاربودگفتم چ قدرپول داری گفت صدهزار.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن واقعا اون روزتوجیبش دویست هزاروپنجاه هزاربودگفتم چ قدرپول داری گفت صدهزار.

خب پول بدست میاره که چیکار کنه ؟ جایی پس انداز می کنه یعنی. خودتون حدستون چی هست ؟ بهر حال شناخت دارین از همسرتون. اهل رفیق بازیه ؟ به خانوادش کمک می کنه ؟ پس اندازمی کنه ؟  نظرتون چیه خودتون 

خب مگه باهم خرید اینا نمیرین ک بدونی چقدر خرج میکنه اینا یا نمی دونی چقدر حقوق میگیره  والا بخ ...

آفرییین زدی توخال اتفاقاهمسرمنم ازصب تاشب ناله میکنه میگه سیبامون خراب شدهمچین شدخداهم قهرش میادداازجون خودش درمیاره

استارتر جون

همیشه نیازاتو به شوهرت بگو بذار بدونه و واست انجام بده

ولی درمورد پولش اینجوری سین جیم میکنی برمیخوره بهش

دیدم ک میگما

فرقی نداره وقتی ندونی و نبینی ......غصت میگیره وقتی  میبینیو میدونی                                                پرنده های قفسی.......عادت دارن به بیکسی
ن خب ربطی ب زن داشتن نداره ک فقط شاید ایشون یا ب شما اعتماد ندارن ک محتاتن یا اینکه خساست دارن

نمیخام تهمت بزنم ولی ی خاهرشوهردارم چهلودوسالشه مادرشوهرمم نگوجفتشون آتیش هستن شایداونایادش میدن 

حقوق نمیگیره ک چون کارمندنیست.پس چطوری بپرسم؟

نیاز نیست آمار دقیق و ریز داشته باشی که

مثل این میمونه اون  بیاد خونه در و دیوارا رو همه درزای خونه رو انگشت بکشه بگه امروز تو خونه چ کارایی کردی. تو خوشت نمیاد کع

شما نیازاتو باهاش درمیون بذار مثل ی خانوم. اگه جواب نداد اونوقت برو تو فکر زن دوم و اینا

فرقی نداره وقتی ندونی و نبینی ......غصت میگیره وقتی  میبینیو میدونی                                                پرنده های قفسی.......عادت دارن به بیکسی