mehgan مدیر عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 674 عنوان پنهان کاری شوهر | مشاهده متن کامل بحث + 6468 بازدید | 94 پست سلام خانومای گل.من یک ساله ک عروسی کردم همسرم ازصب تاشب کارمیکنه بعدمیادمیگم پول چ قدردادن میگه ندادن.اصلاهم برام طلانخریده ینی ی النگوی نازک باسرویس.ن لباس ن چیزدیگه مسافرت هم نمیریم.بیرونم نمیریم غذابخوریم.آخه مگه میشه آدمی که ازصب تاشب کارمیکنه پول نداشته باشه؟میگه پول ندارم وام ازدواج برداشتم اونومیدم چ بدونم قسطموتعویض کردم بعدشم بهش میگم ماچیزی نمیخریم ک میگه اینهمه وسایل خوردنی میریزم خونه ایناچی هستن پس؟آخه شمابگیدخریدن مرغوکدووبادمجون شدهمه چیز؟ینی همه چیزخوردنه فقط؟ممنون میشم راهنماییم کنیدسنم هم کمهـبیستویک سالمه وبیتجربم. 1397/04/12 | 23:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehgan مدیر استارتر عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 674 خب شاید نمیخواد خیلی خرج کنه و از اون طرف داره پس انداز میکنه. مثبت فک کن. زندگی خرج داره واقعا آخه پس اندازبراچی من الان چشمام ضعیفه دندونام سطحی خرابه برای بارداری بایدپرشون کنم
mehgan مدیر استارتر عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 674 خب کار شوهرتون چیه . منم شوهرم تا بعدازظهر سر کاره ولی واقعا اطلاع دارم که حقوقش کمه . ایشونم ... ن واقعا اون روزتوجیبش دویست هزاروپنجاه هزاربودگفتم چ قدرپول داری گفت صدهزار.
tarik عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 365 آخه نمسشه که ببخشیدمثل سگ کارمیکنه فرداپس فردابچه اومدچی میگه پس اگه از درامدش ب شما چیزی نمیگه یعنی اینکه داره و نمیخواد خرج کنه برای شما
mehgan مدیر استارتر عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 674 اگه از درامدش ب شما چیزی نمیگه یعنی اینکه داره و نمیخواد خرج کنه برای شما وای نگیدپس ینی زن دوم داره؟
paridokhtam عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 2594 ن واقعا اون روزتوجیبش دویست هزاروپنجاه هزاربودگفتم چ قدرپول داری گفت صدهزار. خب پول بدست میاره که چیکار کنه ؟ جایی پس انداز می کنه یعنی. خودتون حدستون چی هست ؟ بهر حال شناخت دارین از همسرتون. اهل رفیق بازیه ؟ به خانوادش کمک می کنه ؟ پس اندازمی کنه ؟ نظرتون چیه خودتون
mehgan مدیر استارتر عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 674 عزیزم من شرایتط دقیق نمیدونم ولی هیچ وقت از ی مرد اینجوری نپرس حقوقتونو دادن یا ن.یا مثلن حقوقت چی ... حقوق نمیگیره ک چون کارمندنیست.پس چطوری بپرسم؟
mamanrayan عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 64 خب مگه باهم خرید اینا نمیرین ک بدونی چقدر خرج میکنه اینا یا نمی دونی چقدر حقوق میگیره والا بخدا شوهر من با اینکه درامدش کم نیست ولی پولش برکت نداره همش کم میاره
tarik عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 365 وای نگیدپس ینی زن دوم داره؟ ن خب ربطی ب زن داشتن نداره ک فقط شاید ایشون یا ب شما اعتماد ندارن ک محتاتن یا اینکه خساست دارن
mehgan مدیر استارتر عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 674 خب مگه باهم خرید اینا نمیرین ک بدونی چقدر خرج میکنه اینا یا نمی دونی چقدر حقوق میگیره والا بخ ... آفرییین زدی توخال اتفاقاهمسرمنم ازصب تاشب ناله میکنه میگه سیبامون خراب شدهمچین شدخداهم قهرش میادداازجون خودش درمیاره
هانا_می عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 204 استارتر جونهمیشه نیازاتو به شوهرت بگو بذار بدونه و واست انجام بدهولی درمورد پولش اینجوری سین جیم میکنی برمیخوره بهشدیدم ک میگما فرقی نداره وقتی ندونی و نبینی ......غصت میگیره وقتی میبینیو میدونی پرنده های قفسی.......عادت دارن به بیکسی
mehgan مدیر استارتر عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 674 ن خب ربطی ب زن داشتن نداره ک فقط شاید ایشون یا ب شما اعتماد ندارن ک محتاتن یا اینکه خساست دارن نمیخام تهمت بزنم ولی ی خاهرشوهردارم چهلودوسالشه مادرشوهرمم نگوجفتشون آتیش هستن شایداونایادش میدن
mehgan مدیر استارتر عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 674 ن خب ربطی ب زن داشتن نداره ک فقط شاید ایشون یا ب شما اعتماد ندارن ک محتاتن یا اینکه خساست دارن اتفاقاخسیس هستوب نظرم
مترسک_مزرعه1 عضویت: 1394/09/13 تعداد پست: 6590 ماهیانه یه مبلغی بگیر برا خودت خرج کن ، توافق کن که هر ماه مثلا یه تاریخ مشخص بهت بده ، تا حالا بهش گفتی؟
tarik عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 365 نمیخام تهمت بزنم ولی ی خاهرشوهردارم چهلودوسالشه مادرشوهرمم نگوجفتشون آتیش هستن شایداونایادش میدن&nbs ... بعید نیس
هانا_می عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 204 حقوق نمیگیره ک چون کارمندنیست.پس چطوری بپرسم؟ نیاز نیست آمار دقیق و ریز داشته باشی کهمثل این میمونه اون بیاد خونه در و دیوارا رو همه درزای خونه رو انگشت بکشه بگه امروز تو خونه چ کارایی کردی. تو خوشت نمیاد کعشما نیازاتو باهاش درمیون بذار مثل ی خانوم. اگه جواب نداد اونوقت برو تو فکر زن دوم و اینا فرقی نداره وقتی ندونی و نبینی ......غصت میگیره وقتی میبینیو میدونی پرنده های قفسی.......عادت دارن به بیکسی