2777
2789
عنوان

کسی هست شوهرش با خانواده ش قهر باشه

3146 بازدید | 41 پست

شوهرم و پدرم یه سال پیش باهم دعوای بدی کردن و قهرن هیچ کدوم تمایل به اشتی ندارن و این وسط من اذیت میشم کسی هست مثل من باشه چیکار کنم با هم اشتی کنند؟

این دامادایی که اشتین و مشکلی ندارنم سایه پدر زنو با تیر میزنن نمیدونم چرا انقدر نمک نشناسن . بد کرده دختر داده جهیزیه داده سیسمونی داده کمکتم کرده کارای فنی خونتم انجام میده ؟!

ماال من قهر نیستن، اما شوهرم بد جوری دلخوره از بابام، تقریبا متنفره و چشم دیدنشو نداره، جلوی بابام احترام نگه میداره، جلوی من فحشی نیست که بهش نده

میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم   مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢  ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماال من قهر نیستن، اما شوهرم بد جوری دلخوره از بابام، تقریبا متنفره و چشم دیدنشو نداره، جلوی بابام ا ...

ببخشید ولی بیخود میکنه

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
ماال من قهر نیستن، اما شوهرم بد جوری دلخوره از بابام، تقریبا متنفره و چشم دیدنشو نداره، جلوی بابام ا ...

وا چطور میتونی تحمل کنی😞

من همون آدمیم ک وقتی حالم بد میشه  آهنگ غمگین گوش میدم تاحالم بهتر نشه...
اخ اخ یه زمان شوهر کنم شوهرم ب بابام ومامانم تو بگه خشتکشو......بعله

منم اول همینو میگفتم ولی متاسفانه کاری نمیشه کرد ایشالا برای هیچکس این اتفاق نیفته در ضمن هردو به یک اندازه مقصرن

ببخشید ولی بیخود میکنه

خواهش میکنم، آخه ی شراکت مالی داشتن، الام همسرم معتقده بابام سرش کلاه گذاشته و حقشو خورده، و اون الان شکست مالی بدی خورده

میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم   مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢  ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم          
منم اول همینو میگفتم ولی متاسفانه کاری نمیشه کرد ایشالا برای هیچکس این اتفاق نیفته در ضمن هردو به یک ...

خوب اگه هر دو مقصرن شما احترام پدرو نشکون باش خوب باش ولی بنظر من زیاد محل نده ب خانواده شوهرته بفهمه

وا چطور میتونی تحمل کنی😞

به جون کندن

بهش اجازه میدی ؟

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔