این دامادایی که اشتین و مشکلی ندارنم سایه پدر زنو با تیر میزنن نمیدونم چرا انقدر نمک نشناسن . بد کرده دختر داده جهیزیه داده سیسمونی داده کمکتم کرده کارای فنی خونتم انجام میده ؟!
ماال من قهر نیستن، اما شوهرم بد جوری دلخوره از بابام، تقریبا متنفره و چشم دیدنشو نداره، جلوی بابام احترام نگه میداره، جلوی من فحشی نیست که بهش نده
میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢 ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم
میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢 ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم
ماال من قهر نیستن، اما شوهرم بد جوری دلخوره از بابام، تقریبا متنفره و چشم دیدنشو نداره، جلوی بابام ا ...
بهش اجازه میدی ؟
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔