2777
2789
عنوان

رفتارا و سوالای مادر پسر تو خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 9438 بازدید | 24 پست
گلم فک کنم واسه این پرسیدن تا بیشتر احساس صمیمیت کنی باهاشون منم مادرشوهرم مثل همین خانم بود شاکی شد ...

مادره خیییییییییییلی مهربونه...تو سپاه الان کار نمیکنه قبلا درحد همکاری بوده...

من از این سوالاش ترسیدم...اخه مثلا الان زنگ زده که قرار جلسه بعد رو بزاره...دوباره پرسیده راستی چرا قدیم که بچه زیاد میوردن شما انقد کمین؟ خو چی بهش بگیم؟ 

من میترسم فردا پسره هم انقدر جزئی نگر باشه...خونشون هم طبقه بالای خانوادش هست

عزيزم چيز بدي نيست

ولي از من به شما نصيحت

هرررررچيزي تو خاستگاري ديدي تو زندگي خيلي پررنگ ترشو ميبيني

هركجا تو خاستگاري ناراحت شدي تو زندگي اشكتو در مياره 

اول با مسايل كناربيا بعد بله بگو

چيز بدي نيست بنظر من اما واسه خودت حلش كن

يه مثال برات ميزنم.... تو خاستكاريه من قرار شد يروز با مادرامون بريم قم زيارت براي اشنايي بيشتر، زمستون بود و هوا سرد، مادر شوهرم اخلاق خوبي داشت اما همين كه از ماشين بياده شديم ديد هوا يكم سرده زودي شال از كيفش اورد بيرون انداخت رو شون بسرش( شوهر من) و اصصلا ب من حتي نگفت سردت نيست؟ شال نميخاي؟ هرجي لباس گرم داشت انداخت رو شون پسرش و خلاصه همش ميگفت مادر سرمانخوري هوا سرده!! 

وقتي اومدم تو زندگي اين قضيه خيييلي بررنگ تر شد

مادرش فقططططط بفكر بسر خودشه، يبار تازه عروس بودم سرماخورده بودم خواهرش زنگ زد فقط بهم بگه توروخدا بيش داداشم نخابي اون بگيره ازت!! يا زايمان كرده بودم فقط ميگفتن تو برو خونه استراحت كن( ب شوهرم) وااقعا فقط حواسشون  به بسرشونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط یه خواهش دارم من این حرفی که میزنم از تجربه هستش از روانشناس استفاده کن  اگر اینده بر ...

اره گوش کردم..سوالاشو هم نوشتم که میخوان بیان بپرسم...از معیارهایی که دکتر فرهنگ گفت فقلا میدونم ۷۰ درصدشونو داره....ولی از  انقد سوال میترسم 

مادره خیییییییییییلی مهربونه...تو سپاه الان کار نمیکنه قبلا درحد همکاری بوده... من از این سوالاش تر ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂والا گلم این مادرشوهر ترس داره کاراگاه بازی در میاره ب نظر من اگه دلت زیاد نسبت ب این خواستگار خوش نیست و ی جورایی دلتو ندادی بهش کنسلش کن از الان حس بد دادن بهت خوب نیست فردا بیشتر شاکی میشی و باعث شر و دعوا میشه.حالا تصمیم با خودته

💋❤️خــدایـا مـرســی بابـت ایـن هـديه قـشـنگـت💋❤️

نه مهم نيس شايد نگرانن بيناري ژنتيكي خاصي تو خانوادتون باشه اين نگرانيو منم دارم واسه ازدواجم به هر حال فرزندي قرار هست مشتركا داشته باشيد 

به نظر من زود دچار نگراني نشو حالا كه به دلت نشسته بيشتر صحبت كن و از خود پسرراجع به اين ريز بيني ها سوال كن و در نهايت نگرانيتو بهش بگو 

اره گوش کردم..سوالاشو هم نوشتم که میخوان بیان بپرسم...از معیارهایی که دکتر فرهنگ گفت فقلا میدونم ۷۰ ...

نترس

چرا ترس

محکم باش.قوی باش

طرف ادم میکشه بعدش میبرن دادگاه با اعتماد به نفس حرفشو میزنه

اعتماد بنفس داشته باش و راحت حرفتو بزن.فکر کن دختر عموت یا دوستت اومده که میخواهید از همدیگر سوال کنید.خونسرد و اروم باش