چهاروز پیش اهوازبودم اومدیم عقدکردیم واسه برادرشوهرم ماوخواهرشوهرام رفتیم آرایشگاه پایون وای خیلی عالی درستمون کرد مخصوصا منو همه میگفتن ازعروسم خوشگلترشدی آرایش عروس هفتصدتومن شده بود این آرایشگاه شینیون کار داره قیمتشم عالیه حتما حتما یه سربزنید
من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پروانک که من بهش دایرکت دادم گفت شینیوم میکاپ از ۴۰۰ به بالا مدلی که من نشون دادم گفت بین ۵۰۰ تا ۶۰۰😒😒😒😒😒واقعا من همچین پول هایی رو به آرایشگر جماعت نمیدم اون هم برای چیزی که شب باید بشورم
پروانک که من بهش دایرکت دادم گفت شینیوم میکاپ از ۴۰۰ به بالا مدلی که من نشون دادم گفت بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ ...
منم نمیدم والا دروغ چرا
ولی واسه ی ارایشگاه عروس مناسبه اون شب یکم خاصه و همیشه موندگاره اشکالی نداره یکم بیشتر هزینه کنی ولی واسه ی همراه هیچ وقت این پول رو ندادم نمیدم و نخاهم داد😂