2777
2789
بزار عزیزم

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
بزار عزیزم

ببخشید واقعا ..

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای تعین جنسیت پسر ازش خاستم ازمایش بده .ممنونم عزیزم 

واس اون تحرکشو میخام بدونم دیگه عزیزم ی لحظه صبرکن 

مرسی 

آهان فهمیدم تحرک کلش عالیه۷۵درصده و تحرک پیش روندش ک واس پسره ۵۵عالیه خیالت راحت ک نی نیت پسملی میشه

ممنونم 

آهان فهمیدم تحرک کلش عالیه۷۵درصده و تحرک پیش روندش ک واس پسره ۵۵عالیه خیالت راحت ک نی نیت پسملی میشه

ان شالله به لطف خدا 

خواهش میکنم عزیزم

عزیزم همسرم ۲روز قبل آزمایش آمپول  بتامتازون وقرص آناهیل مصرف کرده میتونه برای اون باشه چون اون آزمایشش واسه ۴ماه پیش و ننیجه قبلی خیلی عالی بوده این دیگه خیلی بده جوابش 

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍
عزیزم همسرم ۲روز قبل آزمایش آمپول  بتامتازون وقرص آناهیل مصرف کرده میتونه برای اون باشه چون اون ...

آره عزیزم بتامتازون تاثیر بد رو اسپرما داره و باید آزمایشارو جفتشو تو ی آزمایشگاه انجام بدین امشب نزدیکی داشته باش دقیقآ سه روز بعدش بفرستش آزمایشگاه شیش ماه پیش تا بدونی جواب دقیق چیه صددرصد اشتباه رخ داده تو شیش ماه انقد تفاوت پیدا نمیکنه آزمایش 

آره عزیزم بتامتازون تاثیر بد رو اسپرما داره و باید آزمایشارو جفتشو تو ی آزمایشگاه انجام بدین امشب نز ...

مرسی عزیزم تازه ۴ماه پیش بوده الان خوندم خودمم نوشته بتامتازون خیلی حرکت اسپرم و شکلش مختل میکنه یه ذره حالم بهتر شد تز آخرین کامنت با شما اشکام بند نمیومد قربونت بشم ببخشید مزاحمت شدم دوباره

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍
مرسی عزیزم تازه ۴ماه پیش بوده الان خوندم خودمم نوشته بتامتازون خیلی حرکت اسپرم و شکلش مختل میکنه یه ...

ن عزیزم این چ حرفیه ناراحت نباش خدابزرگه آزمایش شوهره من افتضاح بود باردارشدم اینا همش حرفه بعدشم آزمایشت صددرصد اشتباه شده ایشالا خداکمکت کنه ای خدا ناراحت شدم گریه نکن از رحمت خدا ناامید نباش تو خدارو داری