2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت عزیزم انشاالله خدا مشکلتو حل کنه

ببین من این آخری بسمارستان پیامبران دادم تو نی نی سایت میگفتن پیامبران از قصد کم میزنن واسه آی وی اف اقدا کنی بنظرت میشه تو ۶ ماه انقد کم بشه

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍
۶ماه شایدم کمتر

نگران نباش عزیزم دو ماه داروبخوره خوب میشه البته در کنار داروها خودتم یک کیلو عسل رو با پودر دارچین و زنجبیل و قولنجان و جوزهندی و جنسینگ و خرنوب و هل و میخک و کنجد و پودرنارگیل و سیاهدانه قاطی کن قبل خواب و ناشتا ی قاشق بده بخوره موز و خرماو چهارمغزم زیاد بده بهش کاسنی هم هرشب دم کن مث چای با خرما یا عسل بده بخوره و از همه مهمتر بهش آرامش بده ک انشالله خوب بشه

نگران نباش عزیزم دو ماه داروبخوره خوب میشه البته در کنار داروها خودتم یک کیلو عسل رو با پودر دارچین ...

مرسی عزیز دلم خیلی مهربونی خدا هرچی میخای بهت بده خانوم زیبا ممنون از وقتی که گذاشتی

ن نرو آی یو آی هیچ فرقی با طبیعی نداره الکی پولتو هدر نده بزار شوهرت آزمایشش خوب بشه بهت قول میدم طب ...

باشه مرسی عزیزم خیلی مممنننوون دعام کن 

عزیزم تحرک و تعداد و مورفولوژیش مشکل داره

ببخشید عزیزم میشه منم ازمایشمو بزارم بگیر تفسیرشو ؟نگرانم تا برم دکتر

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..