2777
2789
ن عزیزم این چ حرفیه ناراحت نباش خدابزرگه آزمایش شوهره من افتضاح بود باردارشدم اینا همش حرفه بعدشم آز ...

قربونت بشم حیلی مهربونی خانومی ازت خیلی ممنونم خیلی کمکم کردی ایشالله هر چی میخوای ازته دلم واست ارزو میکنم براورده بشه 

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان فهمیدم تحرک کلش عالیه۷۵درصده و تحرک پیش روندش ک واس پسره ۵۵عالیه خیالت راحت ک نی نیت پسملی میشه

ببخشید تحرکش از کجا متوجه شدین اصطلاحش چی میشه ؟؟

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
از چهارتا عدد آخرصفحه عزیزم

ممنونم عزیزم نمیدونستم .تشکر 

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
قربونت برم من کاری نکردم انشالله خدا خودش یارت بشه کمک کارت باشه عزیزم

سلام عزیزم خوبی من شوهرم مورفولوژی اسپرمش ۳درصده باید چیکار کنم.آمپول بتامتازون واقعا روی اسپرم تاثیر داره؟

آخه شوهرم بخاطر کمر درد استفاده میکنه گاها

اول فقط تعداد وحرکتش کم بود مورفولوژی۵۱ درصد بود الان بعد۱سال ونیم دارو خوردن مورفولوژی شد ۴درصد بعد ۲ درصد الانم شده ۳

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏