2777
2789
عنوان

چرا نظرت راجبع دوران عقد

431 بازدید | 45 پست

چرا میگید رابطه کامل نباشه بهتره

میشه لطفا از تجربیاتتون بگید ک چرا بده و نباید باشه؟در نظر بگیرید عقد طولانی باشه مثلا 2 سال

ازقیافه ملت معلومه که دیگه هیچکی نمیدونه قضیه چیه،همه باتعجب زنده ان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی به علاقه و شناختتون نسبت به هم داره و اینکه اون حس اعتماد برات بوجود اومده باشه که تا آخر عمر میخوای باهش باشی

اما اگر شناختت کامل نیست و هنوز به این مرحله نرسیدی دست نگه دار

خدایا شکرت

چون مرد سریع شل میشه😎

تمایلش برا شروع زندگی مشترک یهوووو افت میکنه

در کل وقتی یه حرفی رو چندنفر بهت میگن گوش کن. ضرر نمیکنی😁😁😁

وَمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجاً * وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ

این چیزا واقعا به خودتون دوتا برمیگرده یکی ده سال عقده از اول رابطه داشتن هیچی همدنشده یکی یکسال عقد بوده رابطه داتشه هیچی نشده و برعکس میبینی طرف تو عقد رابطه داشته متارکه کرده. اصلا نمیشه واسه همه یک نسخه پیچید به ایندچیزا توجه نکنید به رابطه تون خوب بودن تو رابطه توجه کنید

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...

میگن عقد طولانی بیشتر از هشت ۹ماه خوب نیست.

چون جوونا بلاتکلیفن وازاونجایی ک فعلا کاملا ب هم‌پابندنشدن توی موارد خاصی راحت زندگیشونو خراب میکنن...درصورتی ک‌بعدازدواج ادما مسولیت پذیرترمیشن وازخیلی خطاها میگذرن.

رابطه کامل توعقد ریسکش بالاس مخصوصا تواین دوره زمونه...بخاطر تجربه خیلیا ک شونه خالی کردن بعد از رابطه....

سایه من بالای سرهمتون باشه صلوات  

من خودمم عقدم۱ سال و چن ماهه و موافق نبودم که نباید رابطه کامل باشه اما ب دلایلی فهمیدم راس میگن البته اگه ازدواجتون عاشقانه بوده و اخلاق همیرت خوبه بنظرم رابطه کامل ایرادی نداره

برای خوشبختی همه دعاکنیم

ما خرداد عقد کردیم، با این که از همون اول دنبال کارای عروسی و خونه بودیم مرداد عروسی بگیریم و....  شب اولی که با هم بودیم کار یه سره شد😂

البته قبل ازدواج دوست بودیم

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘