2777
2789
عنوان

چکار کنم به نظرتون ؟

64 بازدید | 6 پست

من قبلا بیمار یه پزشک توی کلینیک دندونپزشکی بودم حالا جدیدا خواستم دندونامو بلیچ کنم به پزشکم گفتم قرار شد برام انجام بده ولی وقتی رفتم پیش منشی گفت پزشک تخصص زیبایی اینکارو بهتر انجام میده دکتر خودم مناسب نیست.ولی اون پزشک تایم هاش پره فقط یه روز اونم دقیقا روزی که پزشک خودم توی کلینیک هست وقت داره انجام بده حالا موندم چطوری اون روز باهاش روبرو شم !  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ببینه من رفتم پیش یکی دیگه اشکالی نداره ؟ شما بودی سختت نبود ؟

نه ،برام پیش اومده ، سلام کردم حتی خیلی معمولی ، رفتم پیش یکی دیگه، حتی بهم گفت کارتون چی بوده خوش و بش کرد، گفتم با آقای دکتر فلانی کار دارم 😂

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
نه ،برام پیش اومده ، سلام کردم حتی خیلی معمولی ، رفتم پیش یکی دیگه، حتی بهم گفت کارتون چی بوده خوش و ...

وای خدا خیرتون بده اینقدر استرس گرفتم امروز که چجوری روبرو شم باهاش.

وای خدا خیرتون بده اینقدر استرس گرفتم امروز که چجوری روبرو شم باهاش.

اشکال نداره عزیزم . منم یه بار رفتم دکتری بعد چیزی تشخیص نداد دارو داد رفتم یک ساعت بعدش یه جا دیگه منم برگه  داروهامو از دفترچه نکنده بودم دکتر دیگه دید ولی چیزی نگفت . بعدشم این دکترا انقد سرشون شلوغه که فک نکنم براشون مهم باشه یکی از مریضاشون کم بشه

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........