2777
2789
عنوان

تز روشنفکری

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 24 پست
ایشالا نفسشون ببره زودتر که پدرمونو در اوردن همه ارزوهامون سوخت رفت رو هوا دارم جهیزیه میخرم باید ...

دقیقا سال ۹۲ هم همین بلا سرم اومد یهو همه چی گرون شد ی چند تا آت و آشغال مجبور شدم بگیرم برا عروسیم

آمادگی گرونی رو نداشتم یهو شد وگرنه قبلا برنامه ریزی میکردم

خدایاا خواهش میکنم هیچ زنی رو بیشتر از تحملش در انتظار فرزند نزار.حس خوب مادر شدن رو به همه زنهای سرزمینم عطا کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا سال ۹۲ هم همین بلا سرم اومد یهو همه چی گرون شد ی چند تا آت و آشغال مجبور شدم بگیرم برا عروسیم ...

اره دیگه 

منم مجبورم خیلی چیزارو حذف کنم بقیه رم ارزونشو بخرم 

نازه به لطف این مملکت بابام ورشکستم شده مامانم تنهایی داره جهیزیه میخره برام 

اشکم در میاد وقتی میخواد پول بده میدونم بعدا عم هربار به وسیله هام نگاه کنم یاد سختیای مامانم میوفتم 

شما خوبی!

نه شما حوبی که نصف مردم کشورت رو احمق و کافر میخونی،

چرا سفر به مالزی رو نمیبینی که مفت و مجانی پاشون درمیاد و میاند یورو سه هزاری رو نه هزار میفروشند?

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
نه شما حوبی که نصف مردم کشورت رو احمق و کافر میخونی، چرا سفر به مالزی رو نمیبینی که مفت و مجانی پاش ...

اونایی ک میرن مالزی ادعای خدا پیغمب ی نمیکنن

دیگه 

بعدشم نصف مردم رو با خودتون هم رای نکنید شما کمتر از ا ونی هستید ک ادعا میکنید

خدایاا خواهش میکنم هیچ زنی رو بیشتر از تحملش در انتظار فرزند نزار.حس خوب مادر شدن رو به همه زنهای سرزمینم عطا کن.
نه شما حوبی که نصف مردم کشورت رو احمق و کافر میخونی، چرا سفر به مالزی رو نمیبینی که مفت و مجانی پاش ...

اره چون اگه نصف مردم کشورم احمق نبودن الان وضعمون این نبود

اب و برق جیره بندی نمیشد 

اینهمه گرونی نمیشد 

و خیلی چیزای دیگه

اره دیگه  منم مجبورم خیلی چیزارو حذف کنم بقیه رم ارزونشو بخرم  نازه به لطف این مملکت باب ...

عزیزم اشکال نداره منم کلی اشکم درا مد سر جهزیه م انشالا دلت خوش باشه زندگی خوبی داشته باشی دیگه این چیزا هم میگذره انشالا خدا ما رو از دست کاهنان معابد نجات میده واسه آیندگاان همه چی ب خوبی پیش میره

اره چون اگه نصف مردم کشورم احمق نبودن الان وضعمون این نبود اب و برق جیره بندی نمیشد  اینهمه گ ...

کمال همنشینی با  دوستانی چون شماست،

احترام احترام میاره،امیدوارم ناراحت نشده باشی

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....