2777
2789
عنوان

رابطه بد پدر و مادر خواستگار

450 بازدید | 17 پست

بنظرتون دخترداییم چیکار کنه؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

با خانواده های پر تنش که بعد سی چهل سال نه جدا شدن نه به تفاهم رسیدن و نه حتی تونستن اختلاف و درگیریشون رو مخفی کنن باید با احتیاط وصلت کرد بالاخره اون دختر یا پسر هم توی این سال های طولانی درگیری ممکنه اسیب روحی دیده باشن

توی خانواده ای که مدام فحاشی و کتک کاری و این داستانا باشه کی میشه درست تربیت شد و در ارامش زندگی کرد

حال متکلم از کلامش پیداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها دخترداییم ی خواستگار خوب و با تحصیلات داره، اما رابطه پدر و مادر خواستگارش با هم خوب نیست، حتی میگه پدر خواستگار محترم دست بزن داره، من خودمم نمیدونم چی بهش بگم، بگم مهم نیست یا هست واقعا

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

خوب شاید پسر این جوری نباشه ... خوب عقد نکنه فعلا بشناسه رفت و امد داشته باشن شاید حالا همیشه هم دعوا نداشته باشن 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

آره منم گفتم بیشتر جرف بزنین، بنظرم به دلش نشسته چون میگه میترسم حیف باشه و موقعیت بهتری پیش نیاد وای ی ساعت بعد میگه نه بهتره ردش کنم.....

دقیقا شرایط من... شوهرم فوق العادس که اگه خوب نبود حاضر نبودم این زندگی و تحمل کنم....خیلی تو زندگی ادم تاثیر میزارن از اونجایی که خودش زندگی خوبی ندارن بعد هشت سال هنوزم که هنوزه به زندگی ما حسادت میکنن....من نمیدونستم اخلاقشون اینجوری ولی به خاطر همسرم تحمل میکنم....دوست شما میدونه که اخلاقشون خوب نیست اگه وارد این زندگی میشه باید خودش آماده کنه چون ترکشاش به اینم میخوره....

این نیز بگذرد.....