2777
2789
عنوان

انتخاب اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حالا اسمشو چی میخواد بزاره؟ قدمش مبارک باشه براتون 

اسمش برای قدیم خیلیم خوب و مناسب بوده اسم شخصیت بزرگیم هست ولی الان معنی نمیده میگه اسمشو میزارم علی اکبر میگم خب معنی نمیده یعنی علی بزرگ مگه دوتاپسر داری؟ یکیش بزرگ باشه یکیش کوچیک؟ بازم لج میکنه

نمیشه باهمون معنی پیداکرد اخه. تازه هنوز جنسیتشم مشخص نیست. ولی میگه اگه پسربود اسمش باید حتما همین ...

خب اسم منم بابام انتخاب کرده خودم دوستش دارم 

میدونم شما هم حق داری اگ راضی نمیشه بگو اسم شناسنامه اسم انتخابی همسرتون باشه با اسم مورد علاقه شما صداش کنید یعنی دو اسمی باشه 

به خاطر یه اسم با شوهرت لج نکن.اولش باید شوهری انتخاب میکردی که فامیلاش اینجوری با زناشون رفتار نمیک ...

خودش خیلی مهربونه اصلا ازاین اخلاقا نداره حالا میگم شاید اونارو دیده اینجوری شده

خب منم همین کارو کردم حتی گفتم تیکه اولشو بزارتیکه دومشو نزاربازم میگه نه. میگه پسر باشه همین دخترم ...

اصلا به حرفش توجه نکن در واقع  سکوت کن تا روزهای اوج سختی بارداری که شکمت بزرگ میشه خودش مطمن باش متوجه رنج و اذیت شدنات میشه و دلش میسوزه اجازه میده تو ی بارداری قهر کن ناز کن بگو منو ببین چقدر سختی دارم میکشم چرا نباید حق انتخاب داشته باشم 😊 

من اسم بچم رو شوهرم انتخاب کرد گفت همین ولاغیر...منم دیدم اسمش خوبه لجبازی نکردم...توی اطرافیانمم خی ...

میشه اسم بچتونو بپرسم؟😊

👑زندگیه من ❤انقدر خوبی که نمیدونم در وصفت چی بنویسم👑