2777
2789
عنوان

انتخاب اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 43 پست
اسم دخترمو من گزاشتم شوهرمم خوشش اومد پدر شوهرم همیشه تیکه مینداخت.شوهرم گفت هر کی زحنتشو میکشه اسمش ...

وای برعکس پدرشوهر من, میگه نمیذارم کسی دخالت کنه تو اسمش این حق تو هستش

تو رویای واقعی زندگیمی    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اسم پسرمو من گذاشتم سر این دومی هم من پیدا میکنم بهش میگم اونم میگه اره یا نه

حالا اسمی که میگه چی هست؟

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

توی 9 ماه خیلی ناز کن از سختی که داری میکشی .خیلی.تا حس غیرت ومردانگی اش یه تکون بخوره دلش بسوزه اجازه نامگذاری رو بهت بده

خلاصه از این راهها توی این نه ماه وارد شو

اصن راضی نمیشه میگه من ازمجردیم دوسداشتم این اسمو بزارم میگم خب قرعه کشی کنیم هراسمی اومدهمونوبزاریم ...

اخه جنسیتش که هنوز مشخص نیست..سر چی بحث میکنید..

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
چندتا اسم خوب با همون معنی پیدا کن

نمیشه باهمون معنی پیداکرد اخه. تازه هنوز جنسیتشم مشخص نیست. ولی میگه اگه پسربود اسمش باید حتما همین باشه. دامادشون اصلا نگانکرد خاهرشوهرم چی میخاد خودش رفت اسمی که خاهرش گفته بود گذاشت روش یا اون داماد دیگشون حالا شوهرمنم میگه هرچی من بگم توهرچی میخای انتخاب کن شناسنامشو خودم میگیرم منم گفتم پس خودتم بشین بزرگش کن بمن ربطی نداره

چرا سخت میگیری از الان حساسش نکن چند تا اسم که دوست داری پیشنهاد بده هر کدوم اوکی کرد بزار

خب منم همین کارو کردم حتی گفتم تیکه اولشو بزارتیکه دومشو نزاربازم میگه نه. میگه پسر باشه همین دخترم باشه هرچی من بگم. نمیشه که اینجوری